reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

Frutisku ja wiem że KOLOS bo nawet gin mi powiedział że gdyby nie usg to by stawiał na mnogą i tak każdy jak mnie widzi to pyta czy bliźniaki ::) a jeszce miesiąc ::) ale chyba jakieś już dwa tygodnie nie rośnie za to czuje że mała ma coraz miej miejsca ::)

reklama
Mada rzeczywiście brzusio masz spore ;D Ja z moim wyglądam jakbym była 3 miesiące do tyłu ;D

Ale ładnie ci się trzyma taki okrąglutki i zgrabny.

Majki brzusio podobny w rozmiarach do mojego :)

za to Mady... rany :) na pewno tylko jedna Mróweczka się w nim chowa? ;)

;D ;D Wiecie co..pozazdrościłam, i poprosiłam Gercia coby mi foty samego brzuszka zrobił...no i oto efekt....wcale nie taki mały...

oliwka35tc9wl.jpg

a tu takie jajo....słodkie
jajo35tc4ac.jpg

a tu nie mieszczę się w kadr.. ;D :p ::) :laugh:
zabrakokadru5va.jpg

no no frutisku czy tobie sie aby brzunio tez juz nie opuścił.cudny. :)

mój wcale nie mniejszy.
oczywiscie zapomniełam baterii do aparatu kupic a juz mi sie nie chce isc do sklepu

mada78 pisze:
Leyna cos ci się żart wyostrzył ;)
tak jest tylko jedna Mróweczka!
ale naprawde az taki duży :-[

Mada co Cię będę kłamać... duży ;D ale to nie znaczy, że nie jest zgrabny :) może Twoja Mrówa (sama wielka przecież) potrzebuje większej przestrzeni życiowej a Twój organizm jej to udostępnia :)

ja przyrównuję ze swoim po prostu... no ale mnie ludzie mówią, że jak na 9 miesiąc to mam mały brzuch, więc nie wiem jak się tam Piter mieści ::) chyba ledwo ledwo skoro mnie tak wali po wszystkim co się da

reklama
Do góry