reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

reklama
silunia pisze:
;D super brzuszki...moje juz po wyglada mniejwiecej tak ...zawartosc lezy sobie grzecznie w wozku  ;D

Silunia jakaś ty piękna z brzuszkiem!!! zdjęcie powyżej..a i bez brzuszka też.Jak można dwa tygodnie z hakiem po porodzie wyglądać tak płasko..?? Jeju..ja nie będąc w ciąży wyglądam jak ty" ale dwa razy" ;D ;D ... Chciałam też powiedzieć...że do porodu to chyba od kosmetyczki i fryzjera leciałaś (zdjęcia z porodówki mówią same za siebie..mimo lekkiego kamuflażu) :p

Majka01 pisze:
A to mam nadzieję juz ostatnie zdjęcie mego wielgachnego brzuszka :D

Majka czadzik.Ale dziwnie się ogląda brzuszki... :-[ jeśli się swojego nie ma!!Nostalgia....no i tęsknota za tym spokojem kiedy jeszcze ma się brzusio a zawartoś w środeczku....
To jest tak jak miałam brzusio..chciałam aby było już po wszystkim..nie mogłam się doczekać...
teraz trochę tęsknię....za spokojem przedewszystkim!

;D Frutisku tez brakuje mi tego spokoju zwlaszcza tak okolo 4 nad ranem ;D a moj flaczek wymaga troche pracy ;) natomiast moj Goran twierdzi , ze moze taki zostac bo przeciez za rok tez bedziemy miec dziecko , zeby Zuza nie czula sie samotna moj wariat ::) powiedzialam mu ze owszem mozemy miec ale pod warunkiem , ze sam brzuszek bedzie nosil , a potem sam urodzi ....ja kolejne dziecko planuje dopiero za jakies 3-4 lata ;D

Kurcze jak dziwnie sie oglada teraz to forum :) Ja za moim brzuszkime w sumie nie tesknie bardzo - wole jego zawartosc :) ale moja mama mowi, ze nie moze sie przyzwyczaic do tego,z e znowu jestem plaska (no prawie, hehe).

reklama
Do góry