rybkaaa3
Fanka BB :)
chętnie ;-) gdzie mam podjechać ?:-)rybka zabierz mnie ze sobą!!!!!!!!!!!!!!!!! please!!!!!!!!!!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chętnie ;-) gdzie mam podjechać ?:-)rybka zabierz mnie ze sobą!!!!!!!!!!!!!!!!! please!!!!!!!!!!!!!
jak śpi :-) moja córka zapomniała co to drzemka w ciągu dnia gdy miała 1,5 roku, także ja też mogę zapomnieć :-( ;-) no a przy dwójce to już mogę sobie tylko pomarzyć ;-)Jak się ma jedno dziecko to jest o tyle łatwiej, że jak ono śpi to Wy też możecie (i róbcie tak koniecznie!;-)), a jak ma się już dwoje to nie jest tak różowo..:-)
chętnie ;-) gdzie mam podjechać ?:-)

jak śpi :-) moja córka zapomniała co to drzemka w ciągu dnia gdy miała 1,5 roku, także ja też mogę zapomnieć :-( ;-) no a przy dwójce to już mogę sobie tylko pomarzyć ;-)
ok to żebyś była spakowana i gotowa ;-)kraków, proszęprawie po drodze
ok, ja zmykam do mojej chrzestnej za którą nie przepadam ale muszę odwiedzićDo popołudnia
![]()
.Masakra jakaś od 2 do 5 w nocy nie spałam .zasnełam po 5 obudziłam się o 9,30.Pogoda u mnie deszczowa ,za oknem szaro,buro i ponuro-bryyyyy :-(.Kupiłam sobie dziś staniczek sportowy taka ala koszulkę rozmiar uniwersalny wziełam na razie tylko jeden w kolorze czarnym aby obadać jak będzie leżał i jest ok zakupie jeszcze biały.Koszt tylko 18 zł.-więc śmeszne pieniądze.Potrzebuje ich w sumie szczególnie do spania lub po domu.Do spania taki wygodny bo nic nie uwiera a jak będę miała mlekotok to wsadzę w środek tetre i jest ok -tak robiłam z Wiką bo w nocy wkładki mi przeciekały i miałam całą koszulę mokrą
.Wiecie co ja to już ledwo chodzę ,przejdę kilka metrów i nie mogę wrócić-ja już chcę urodzić ale jeszcze te 2 tyg.muszę wytrzymać .plecy tak mnie nasówają ,że mam dość dobrze ,że w nocy wąż pomaga i nie bolą ale co z tego jak spać i tak nie mogę :-(-to się wyżaliłam