• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
karola ja ten staniczekala koszulka kupiłam u siebie w Świnoujściu ale na allegro też takie widziałąm zaraz poszukam linka i Ci wstawie a dreft jest spoko i zapaszku po wyschnięciu prawie nie czuć tak tylko delikatnie.
o to jest coś takiego bardzo wygodne:
BIUSTONOSZ SPORTOWY -STANIK BEZSZWOWY - 7 KOLORÓW (1691230999) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Kurde..szkoda, bo to na wygodne wygląda ale ja mam za duże cycki na taki rodzaj stanika..:-(

Dzięki Lana:-) zakupię coś takiego, bo w domu jak znalazł !

Kurka no wyciągnęłam te pranie i nie wiem może ja za mało wlałam tego płynu? Na 5 kg pralkę jedną nakrętkę, a Ty ile tego lejesz, bo moje ubranka w ogóle nie pachną, gdzie ten zapach z butelki co mi się za mocny wydawał:szok:

szuszu
duże jest piękne :tak::-D

Dzięki Lana:-) zakupię coś takiego, bo w domu jak znalazł !

Kurka no wyciągnęłam te pranie i nie wiem może ja za mało wlałam tego płynu? Na 5 kg pralkę jedną nakrętkę, a Ty ile tego lejesz, bo moje ubranka w ogóle nie pachną, gdzie ten zapach z butelki co mi się za mocny wydawał:szok:

szuszu
duże jest piękne :tak::-D

Duże jest piękne jeśli trzyma się hmmm..na swoim miejscu:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry