• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
to chyba jakiś żart! Rozwiesiłam pranie Li na dworze (więc schylania się od cholery bo to małe gówna to cała pralka w ryj rzeczy), brzuch mnie od tego boli jak nie wiem, a tutaj się zbiera na ulewę!

edit. co do spotkania, to inne czerwcówki czy coś, takie rzeczy organizują. gdzieś na środku polski na kilka dni... także zależy tylko od chęci :-D

Czesc dziewczyny :)

Dwa dni mnie nie było , miałam chandre jak nie wiem, czułam sie jakby mnie walec rozjechał.....
dzis wkoncu przespana noc wiec i humor lepszy :)

rybkaaa ja jestem znad morza wiec moge ci powiedzieć ze pogoda u nas jest super i na weekend ponoć ma byc baaardzo ciepło :))

Dziewczyny ja wam powiem co do brzucha twardniejącego, tez mi sie wydawało ze mam ciągle twardy i napięty, a w szkole rodzenia położna nam wytłumaczyła ze twardość brzucha sprawdza sie na samej gorze po środku pomiędzy cyckami a właściwie pod cyckami hehe , naciska sie od góry, jeżeli tam jest twardy to znaczy ze tak nie powinno byc, jeżeli cały brzuch jest twardy a tam jest dosyć miękko to niby ok. Tak mi tłumaczyła :) nie wiem ile w tym prawdy ale przynajmniej martwic sie przestałam :)

Buziaki dla wszystkich :**

Ja spadam na zakupy :))papa

:-D

a zapomniałam ,że w październiku mamy jeszcze jedną okazję, wesele szuszu:-D chyba nas zaprosi,nie:-D?

a co to dzisiaj strajk,że taka cisza?????

Maggie, ale ja wesela nie robię, tylko skromny obiadek;-)

Witam i ja :-)
mucha oby to była poprawa na dłuuugo :-)

A ja powoli szykuję się na wyjazd!! Jutro jedziemy nad morze!!! :-):-) oby tylko pogoda dopisała :-) !!!

Rybkaa, zazdroszczę wyjazdu, wypoczywajcie:-)

Przesyłam deszczyk :tak:

A co do alkoholu to fajnie by było się kiedyś ululać w gronie ciężarówkowo- sierpniowym...pewnie niewykonalne, ale pomarzyć można:))

Oj fajnie fajnie..może kiedyś uda nam się zorganizować zjazd pijanych Sierpniówek:-)?

A ja już miałam mieć weekend z córką, bo u mojej mamy podejrzewano półpaśca i nie mogła jej na działkę zabrać, ale okazało się że to fałszywy alarm i Wiki jedzie więc w końcu się wyśpię:-)!!!

Czesc Dziewczyny :)

Pisze z pozycji lezacej, ktora juz mnie dobija, a to dopiero pierwszy dzien lezenia.

Troche sie zestresowalam tym rozwarciem, bo to jeszcze za wczesnie!!!a tak dobrze sie czuje, brzuch wcale nie jest nisko, eh
reszte spraw musi zalatwic Maz (jak wroci) a poki co Mamcia mi tutaj pomoze, z domu bede wychodzic tylko na Szkole rodzenia no i pewnie pol dnia bede siedziec na BB :p:p no trudno :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry