reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dziewczyny teraz na pewno wszystko będzie ok i w sierpniu będziecie tulić swoje maleństwa:-D ( ja może też)
Ja z Hanią pracowałam do 22 tyg. oj ciężko było b0 rzygałam jak kot do 14 tygodnia praktycznie przez cały dzień
a teraz jestem na wychowawczym więc trochę lepiej...

reklama
Ty też, Ty też moja droga :):)

Wiecie mam wielka nadzije ze każdej z NAS sie własnie teraz uda :):) a w sierpniu bedziemy sie chwalić naszymi kochanymi Pociechami :) NIE MA INNEJ OPCJI !!!!:)

Magadaaa*** Masz już wspaniałą córeczke, więc pytam :) : Jakie wrażenia po pierwszej ciąży :) ? Też mnóstwo emocji, brak cierpliwości (jeśli chodzi o czas który nagle zaczął tak wolno lecieć - he przynajmniej mi :) ) ??

Magadaaa*** Masz już wspaniałą córeczke, więc pytam :) : Jakie wrażenia po pierwszej ciąży :) ? Też mnóstwo emocji, brak cierpliwości (jeśli chodzi o czas który nagle zaczął tak wolno lecieć - he przynajmniej mi :) ) ??

Ciąża to wspaniały czas, ciesz się każdym dniem:-)
ja też żyłam od wizyty do wizyty. odliczałam dni do następnego usg...

Witam Was serdecznie. Nieźle się rozpisałyście. Ja dop wróciłam i postanowiłam zajrzeć. Nie powiedziałam nikomu o wyniku testu - tzn wie tylko mąż. Jestem w szpoku że w sumie tak szybko nam się udało. To był nasz drugi cykl. Jak tak was podczytuje to wydaje mi się, że zanim powiem o ciąży rodzicom to powinnam zrobić betę. Tylko problem jest taki, że cały przyszły tydzień mam zalatany w pracy. Mamy gościa z zagranicy i musze się nim zajmowac od poniedziałku do czwartku. Betę moge zrobić dop w piątek. Kurde a tak bardzo chciałabym wiedziec, że wszystko jest ok.
Fajnie, że jest to FORUM. Musimy się wspierać.
Agnesss GRATULACJE!!! Ważne że jest kreska. Kreska to kreska kochana. A masz jakieś objawy, bo ja nic a nic. I to mnie dziwi, no ale chyba na objawy mamy jeszcze czas ;-))))

Moniek u mnie objawy pokazały się dopiero od 6 tyg. więc masz jeszcze czas. :tak:
Na pewno wszystko bedzie ok. Musisz myśleć pozytywnie. ja w pierwszej ciąży też na poczatku nie chciałam nikomu mówić ale mój mąż to wielka pepla i wszyscy już wiedzieli jak byłam w 5 tyg.
Dziś jest 30dc, jak myślicie jak jutro zrobie test to mogło by już wyjść. A tak średnio to mam cykle 34 dniowe. czy lepiej poczekać? Tak bym chciała aby Hania miała rodzeństwo...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry