Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Nie postęp, tylko K wyjeżdża jutro i wraca w czwartek i pewnie się boi, że podwawelska z niego zostanie po powrocie ;-). A jeszcze po dzisiejszej akcji : Ten pieprzony pies ciągle znosi kleszcze do domu (a jak ma nie znosić, jak nie zaszczepionywow,co za postęp!!!
). No i dziś K wrócił z pracy i jak co dzień kundel po 8 godzinach wyszedł z balkonu, i patrzę na podłogę a tam mega dużo krwi i rozdeptany kleszczor napompowany, mało nie rzygnęłam, dziad sprzątnął, ale nie odzywam się do niego nawet słowem, bo skończy się znów awanturą 

No widzisz gdyby służąca odrobaczyła i zaszczepiła, a tak trudno widocznie.Oli tak trudno mu go zaszczepić i odrobaczyć ?
"Sie" czasu nie ma : "sie" pracuje i "sie" gra na facebooku ;-)hmmmm Białe winkokarolaola alkohol,ale wiesz..jakis taki smaczny,nie zeby sie ubzdryngolic,ale zeby podelektowac sie smakiem
...Moze jakis taki kolorowy drineczek,albo mojito...albo lampeczke porta...albo po prostu browara
![]()
ale winko ze sprite, dobry drink czy desperados albo reds mile widziane! 
Ja bym zamówiła wizytę domową (weta) i niech płaci. Będziesz miała przynajmniej spokojną głowę, a nie wychwytywanie kleszczy- jakbyś i tak mało robiła...
, a nie tylko tyci. Ale cóż jeszcze dłuuuuugo, dłuuuuugo nie
. A może to i dobrze bo potem kac prze okrutny