Jagienka29
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny,na razie ma ok.15 wykwitów,najwięcej niestety na buzi i główce
muszę zakłdać jej niedrapki,w dzień jak mam ją na oku to ściągam bo wścieka się jak nie może chwycić zabawki....
JJ,moja lekarka wypisała jej Heviran,mówiła że można po 3 m-cu,kazała dawać 4xpół tabletki,dałam tylko jedną połówkę (z czego większość i tak wypluła) i jak przeczytałam ulotkę-przestałam....nie jestem co prawda lekarzem ale ten lek jest chyba raczej za silny dla niemowlaczka,tak na moją matczyną intuicję....
Oliś dostał Neosine i mimo że wysypało go porządnie-nie było dokuczliwego swędzenia...
Do tego ja nie czuję się najlepiej...łamie mnie wszędzie,byłam ostatnio na usg szyi (żeby sprawdzić tarczycę i okazało się że mam lekko (do 1 cm) powiększone węzły chłonne
podrzuchwowe nawet do 14mm.... Byłam z tym u onkologa ale mnie wyśmiał,powiedział że takie węzły ma 80% ludzi i nie budzą żadnego niepokoju...gdyby nie to że nie czuję się najlepiej-zostawiłabym to tak ale pójdę jeszcze dzisiaj do internisty,niech zleci dalszą diagnostykę...
muszę zakłdać jej niedrapki,w dzień jak mam ją na oku to ściągam bo wścieka się jak nie może chwycić zabawki....JJ,moja lekarka wypisała jej Heviran,mówiła że można po 3 m-cu,kazała dawać 4xpół tabletki,dałam tylko jedną połówkę (z czego większość i tak wypluła) i jak przeczytałam ulotkę-przestałam....nie jestem co prawda lekarzem ale ten lek jest chyba raczej za silny dla niemowlaczka,tak na moją matczyną intuicję....
Oliś dostał Neosine i mimo że wysypało go porządnie-nie było dokuczliwego swędzenia...
Do tego ja nie czuję się najlepiej...łamie mnie wszędzie,byłam ostatnio na usg szyi (żeby sprawdzić tarczycę i okazało się że mam lekko (do 1 cm) powiększone węzły chłonne
podrzuchwowe nawet do 14mm.... Byłam z tym u onkologa ale mnie wyśmiał,powiedział że takie węzły ma 80% ludzi i nie budzą żadnego niepokoju...gdyby nie to że nie czuję się najlepiej-zostawiłabym to tak ale pójdę jeszcze dzisiaj do internisty,niech zleci dalszą diagnostykę...
Tak jak im starszy człowiek, tym gorzej przechodzi się OSPĘ.

szok