reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Jeśli chodzi o jakies pobolewania brzucha - to ja też maiłam leciutkie bóle podobne jak przy okresie ( pokrywały sie z data okresu który miał byc.. ) i czasem kłucia lekkie miewam ale czytałam że to własnie czesto wywołane jest rozciagajaca sie macica i wogóle wielka zmiana w oganizmie :):)... Również tak jak Wy i ja staram sie być dobrejv myśli !!! Bardzo pragniemy z mężem tego dzidziusia :):) Pewnie tak jak i WY :):) Musi sie nam udać :) !!!!!!!

Hej dziewczynki :)
Pamiętam jak niedawno cieszyłam się z dwóch kreseczek a teraz już maluch kopie, szaleje, że wyspać się nie można :) Czas tak szybko leci, wydaje mi się jakby to było wczoraj, kiedy zaczynałam pisać na styczniówkach 2010.

Gratuluję Wam serdecznie i życzę spokojnego, pełnego radości oczekiwania na ukochane maleństwa :)

Gratuluję wszystkim sierpnióweczkom 2011!!!!!!!!!! Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. Bądźcie dobrej myśli i dbajcie o siebie i o te okruszki pod Waszymi sercami :-)

I tak jak pisała Ciamajdka wpadajcie do nas na sierpień 2010... chętnie pomożemy w razie pytan, wątpliwości :-)

Sierpniowa (2010') Mama Adasia :-)

Hej dziewczynki :)
Pamiętam jak niedawno cieszyłam się z dwóch kreseczek a teraz już maluch kopie, szaleje, że wyspać się nie można :) Czas tak szybko leci, wydaje mi się jakby to było wczoraj, kiedy zaczynałam pisać na styczniówkach 2010.

Gratuluję Wam serdecznie i życzę spokojnego, pełnego radości oczekiwania na ukochane maleństwa :)

Ewcia I Anecia

Heh oby i nam tak szczęśliwie zleciało jak Wam dzieki za miłe słowa :-)

reklama
No nadzieja masz racje my tak samo mamy i co z tym wyjazdem?????????

jeśli chodzi o wyjazd to zrezygnowałam... Obawaiam sie troche latania w poczatkowej ciąży (jednak różnica ciśnień) - może troche przesadzam ale boje się stracić maleństwo :(... Postaram się w tym tygodniu zarejestrować do lekarza :) - dam znać napewno !!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry