Taycia jestem jestem :-) Agatka super - już się nie może doczekać przedszkola a zaczyna 19 sierpnia. do tego czasu mam nadzieję , że zapomnimy o pieluchach, całe dnie i drzemki chodzi bez pampersa ale mało kiedy woła - wysadzam ja po przebudzeniu, później dziadkowie mówią , że pojdziemy na spacerek jak zrobisz siusiu itp. nie ma raczej wapdek ale sama mało kiedy zawoła , że chce.
są takie upały , że uciekamy z miasta do rodziców i tam siedzimy w basenie, który Agatka dostała na urodziny w zeszłym roku.
Saga nie zazdroszcze kłopotów rodzinnych ale może lepiej , że masz Wi , męża , budowę - to wszystko trochę odciąga myślami od tego co się dzieje u rodziców.
Karolaola - Agata śpi koło południa - najczęściej 2 godzinki, wieczorem zasypia przed 20 (o 19stej najczęściej zaczyna się kąpiel, mleczko , zasypia sama w swoim pokoju i spi do około 6.30-7 ).
Widziałam zdjęcia Mani - super , że kask tak ładnie poprawia wygląd główki , oby tak dalej i szybko mogła o nim zapomnieć.
a mam pytanie czy Wasze dzieciaczki tez mają takie etapy , że wszystko przez kilka dni chcą robić tylko z tatą a później kilka dni w Wami?