Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja miałam wczoraj usg i na razie widać pęcherzyk a następna mam 16 grudnia ....czekam na info!!!13 grudnia dopiero i wtedy bede miała USG![]()

Ja miałam wczoraj usg i na razie widać pęcherzyk a następna mam 16 grudnia ....czekam na info!!!![]()

i sobie też;-)AGNESSSS- cześć;-)dzieki za gratki...musi byc dobrze -widze,ze Ty tez po przejsciach:-(ach jak to życie nas doswiadcza...a teraz piekna doswiadczenia ciąży przed nami-ciąży ktora skonczy sie szczesliwie porodem
SAGAA- witam i Ciebie...no ja tez nie moge uwierzyc ,ze nadal jestem w ciązy i dlatego dopiero po wizycie uwierze na 100%...
życze Wam kobietki cudnej,książkowo nudnej ciążyi sobie też;-)
Ja tez grtuluję Mamoheh nom widze że też taki niedowiarek jak ja jesteś
Agnes owszem ale tylko pęcherzyk 16 dowiem sie czy zarodek jet i serduszko wtedy będę spokojnaChocć innej opcji nawet nie chce brac pod uwage i nie biorę
Więc postresujemy sie wspólnie heheh Ja też nam wszytskim zycze szczęśliych już nie 9 a 8 miesięcy i szczęśliwego rozwiązania![]()
Agness tez jestem grudniowai nie przepadam za urodzinami swoimi jakoś....