agulalula
Fanka BB :)
ja z nowych filmów polecam "czarnego łabędzia " i "jak zostać królem " :-) tak jak któraś chce coś obejrzeć na walentynki :-) bo widziałam, że ten temat był poruszany.
co do tycia to ja 1,5-2 kg od początku więc w normie raczej, teraz jestem ciekawa jak to będzie bo w 14 tygodniu zaczęły mi się wymioty i mdłości i wiem teraz co przeżywałyście - a wiekszości Was już się to skończyło a mi się teraz pojawiło... a 2 trymestr miał być taki piękny :-)
ale za to już zrobiłam pierwsze ciuszkowe zakupki dla maleństwa - jutro może zrobię zdjęcie to wkleje.
tymczasem znikam oglądać moje seriale online :-) baj baj laseczki
co do tycia to ja 1,5-2 kg od początku więc w normie raczej, teraz jestem ciekawa jak to będzie bo w 14 tygodniu zaczęły mi się wymioty i mdłości i wiem teraz co przeżywałyście - a wiekszości Was już się to skończyło a mi się teraz pojawiło... a 2 trymestr miał być taki piękny :-)
ale za to już zrobiłam pierwsze ciuszkowe zakupki dla maleństwa - jutro może zrobię zdjęcie to wkleje.
tymczasem znikam oglądać moje seriale online :-) baj baj laseczki
U internisty byla kolejka na 2h czekania a ja nie dalam rady bo nie dosc ze zle sie czulam bardzo to jeszcze musialam mlodego odebrac z przedszkola. Do okulisty nie bylo szans bez wczesnieszego terminu. Dostepu do gabinetu bronilo stado moherowych beretow przez ktore nie mialam szans sie przebic
napewno nie dzis przy koszmarnym bolu glowy i fatalnym samopoczuciu. Potem poszlam do dentysty gdzie tez niewiele udalo sie zrobic bo mialam tak silny odruch wymiotny ze malo nie skonczylo sie pawiem na pania doktor. Wiec ogolnie dzien mega udany
.
ALBO SPIE
].Gratuluję wszystkim mamusiom udanych wczorajszych wizyt i trzymam kciukaski za dzisiejsze:-)
i na plusiku 2 kilo