• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
jestem jestem wchodzę do ośrodka zdrowia a tam co.. a tam babeczki z rejestracji kawkę popijają a telefon dzwoni jak szalony... wrr i nie wnerwiaj się tu potem człowieku.... na dworze zimno... wrrr... ale myślę ze z godziny na godzinę będzie cieplej ..:):) nawet zakupy zrobiłam..;p

dziewczyny ja tez mam juz dosc tych zimowych ciuszkow...

dzin doberek:)
u mnie podobnie z tym spaniem, jak mąż wstaje przed 7 też już spać nie mogę yyhhhh..
ale za to dzisiaj piekny dzień, słonko, troszke cieplej, dzieci odprawione po dwóch tygodniach bycia w domu hmmm..
odpoczywam:)
jutro ide na wizytę kontrolną, może już sie uda podejrzeć kogo mam w brzuszku, coś czuje że to chłopak:)
choć nie ukrywam gdzieś w głębi serca marzę o córci:)
miłego dzionka
później wpadne:)

witam dziewczynki:-),z tym spaniem mam podobnie o 6.30 mąż wstaje do pracy i ja już nie śpię .Ferie się skończyły oi córa poszła do szkoły-a ja do 15.30 mam labe-jestem sama:tak:,może nie taka sama do końca bo właśnie maleństwo w brzuszku daje o sobie znać i fika koziołki:-D

Cześć Dziewczyny!
Ja dzisiaj zostawilam samochód narzeczonemu i prawie zamarzlam na przystanku! Jaka zimnica!!! Ale slonko jest :)

w środę mam wizytę, brzuch mi zmalał :( ale własnie wczoraj tez ciagnelo mi pepek :p

tez mam dosyć tej zimy! Jestem takim zmarzluchem,ze kurtki nie wlozylam w tym roku ani razu!i chodzę codziennie w tym samym plaszczu i zmechaconej czapce! Oddałam 2 pary butów do reklamacji! Zaplacilam ze nie razem 600zl a takie szajstwo, ze szkoda gadać i wraz muszę chodzić w emu haha dopiero wyglądam!!! Chce wiosnę!!!!!!!

A tak pozatym to humor mam taki,ze szkoda gadać, a ślub to nie wiem kiedy weźmiemy! Miesiąc się czeka na obraczki :/ a nawet jeszcze nie wybraliśmy

ale pomarudzilam!

Miłego dnia :)))

a85 <przytul> ja tez rano zmarzłam jak leciałam do ośrodka zdrowia..;)ojj to strasznie długo musicie czekać na obrączki.. kurcze my mieliśmy takie szczęście ze czekaliśmy tylko tydzień .. bo grawer nam robili... bo akurat trafiliśmy na nasze rozmiary u jubilera.;) mi tez cos brzusio zmalal.;( mnie tak ciało za pępek czy pod pępkiem z 2 dni temu..:) ja mam za tydzień wizytę i strasznie się martwię czy wszytko jest wporzadku juz jakiegoś schiza mam... ale bedzie dobrze bo teraz to musi byc tylko dobrze;)

U mnie tez wyszlo slońce, ale mimo to pewnie chlodno na dworze. Dzis kielkują mi juz pomidorki i kalafiorki w skrzyneczkach, mam nadzieje że to zwiastuje wiosnę ;)).

BIEDRONKA TO NA PEWNO WIOSNA YUPIIIII
509.gif
yahoo.gif

reklama
jaskółka nie ma co się denerwować jak nic poważnego, tak to jest z tymi facetami

Ale tu dziś cicho :szok:. Udało mi się posprzątać sypialnie, zrobić 3 prania. Teraz wciągam obiad - gołąbki :-). A potem dalej sprzątanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry