Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam to samo, już 3 lub 4 noc budzę się mokra, jest mi tak gorąco, że nie wiem co zrobić...Ja znowu dzisiaj cała mokra się obudziłam w nocy. Nie wiem czemu aż tak bardzo się spociłam...
To chyba na tyle... miłego dnia Dziewczyny!
masakra
I myślałam sobie spoko wodza, to nie jest dużo dam rade! A ja i moje sensacje żołądkowe dawały radę do połowy magicznego kubka, a potem było tylko gorzej...wolałabym słodsze, a w mniejszej ilości. No ale najważniejsze,że cudem jakimś dałam radę to utrzymać w żołądku i mam to za sobą. 
witam wczesnym wieczorkiem, wlasnie siedze sobie z laptopikiem na balkonie, jem orzeszki ziemne i pije swiezo wycisniety sok z grrejfruta..ach zycie jest piekne he he
AKUTAN lepiej zapytaj lekarza albo pojedz na usg, ale mysle tez ze moze miec to wspolnego cos z ulozeniem lozyska, ja tez mam na przedniej scianie i ruchy nie sa takie intensywne jak Wy czasem opisujecie, dokladnie mam tak jak u Ciebie, MUCHa!
kurcze straszycie mnie ta glukoza, ale podejrzewam ze nie dostane wcale, bo u nas to nie badanie wymagane,no chyba ze moj ostatnio szybki przyrost wagi ma cos wspolnego z cukrem...
szukam i szukam i nie wiem gdzie A85 pisala o jakis problemach..ale jesli masz odpoczywaj kochana!
a propos problemow, mam pytanie: czy sa jakies objawy, a jesli tak to jakie skracania sie szyjki np lub innych problemow z ktorymi powinno sie wlasnie np lezec, odpoczywac? bo jak pisalam ginka mnie nigdy ginekologicznie nie bada I nie wiem czy gdyby mi sie skracala to bym to jakos czula? Boziu juz jedno dziecko urodzilam a takie pytania zadaje, sorry ale sie pogubilam...mam wrazenie ze bardzo jestem nielogiczna w tym momencie ale wiecie demencja ciazowa i w ogole chyba za duzo na slonku bylam?
a no wlasnie nie mozna w ogole na slonku prtzebywac bo mi jeszcze jak zawsze sprawia to ogromna radosc i zastrzyk energi...