Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
keith Witaj! sprobuj nie pisac posta pod postem tylko edytowac))
Hej, ja mam pytanko dotyczące farbowania włosów w ciazy. Jak myślicie można farbowac czy nie???
dziendobry dziewczynyja juz obudzona moj T na 6 do pracy chodzi, wiec...
keith- zobaczymy czy bedziemy rodzic tez tego samego dnia![]()
kamila ja mam też ten problem, bałagan jak cholera, a ja nie mam na nic siły. Nie wiem czy chcemy wiedzieć. Piotrek do samego końca prawie był dziewczynką, tak nam na USG lekarze mówili i to różni bo ja w szpitalu też leżałam. I bardzo się nastawiliśmy na dziewczynkę. Oczywiście najważniejsze że zdrowe, ale kilka sukieneczek i różowych body zostało w szafieja dalej spac nie moge, w sumie powinnam sie podniesc i cos poprzatac w domku ale tak mi sie nie chce.......
pwiedzcie mi bedziecie chcialy wiedziec przed porodem kto mieszka u was w brzuszku ??(chlopiec czy dziewczynka)
, jestem okropnie zmęczona :-(, ale mam już prezenty: dla chrześniaka i naszego bąbelka piękny garaż, :-). Także super jestem zadowolona. Bo tylko K mi został. Jesteśmy w trakcie remontu i zażyczyłam sobie lustro do łazienki i K powiedział że to się nie nadaje na prezent gwiazdkowy
kuźwa to mi ma się podobać. To tyle a propo prezentów.