reklama
M
musia05
Gość
mama miala usg i czeka na wyniki ...
Tonya
Zadowolona z życia :)
Kurcze...ten brak informacji jest dobijający...denerwuję sie jakbym czekała na własne wyniki...
nadzieja!
Fanka BB :)
Tak mi przykro z powodu mamy
... Powiem wam ze ja staram się być dobrej myśli ale za razem staram sie ( jesli wogole sie da...) być gotowa na najgorsze... Strasznie się boje - pewnie jak Wy wszystkie !!! Pozdrawiam i ściskam !!!
Uściski dla mamy!!!!!
Uściski dla mamy!!!!!
izulka15
Hej dziewczyny, ja jestem z wątku wielodzietnych. Przepraszam, że tak włażę tutaj do Was ale sledze info o naszej mamie. u nas kontakt tel ma dziewczyna która teraz urodziła i chwilowo nie pisze. więc podpatruję co tam u mamy. Mam nadzieję, że się nie gniewacie. Wszyscy się denerwujemy, Tonya
ale to mocne kiedy tyle osób życzliwie patrzy na człowieka w trudnej chwili. Sama to pamiętam kiedy byłam po starcie mojej malutkiej Zosi. Dziewczyny stąd mi pomogły.
Bądźmy dobrej myśli
Wam wszystkim życzę też szczęśliwego rozwiązania i zdrowych maluchów.
Bądźmy dobrej myśli
Wam wszystkim życzę też szczęśliwego rozwiązania i zdrowych maluchów.
kasica88
przepraszam was kochane ale byłam jeszcze u znajomych, u mnie wszystko w porządku fasolka rośnie i serducho bije. Słyszałam je aż mi sie miło na sercu zrobiło.
Mam fote ale jutro wstawie. A co najlepsze to lekarz powiedział że wygłada na 8tydz, i wogóle przez te moje nieregularne cykle to nawet nie bede do konca wiedzieć kiedy urodze, bo to wszystko jakieś pomieszane ale sie ciesze.:-)
A z Mama wiadomo cos dalej,
w sumie troche mi głupio pisac o mnie jeśli któras z nas cierpi:-(
Ja uciekam i pozdrawiam was do jutra
Mam fote ale jutro wstawie. A co najlepsze to lekarz powiedział że wygłada na 8tydz, i wogóle przez te moje nieregularne cykle to nawet nie bede do konca wiedzieć kiedy urodze, bo to wszystko jakieś pomieszane ale sie ciesze.:-)
A z Mama wiadomo cos dalej,
w sumie troche mi głupio pisac o mnie jeśli któras z nas cierpi:-(
Ja uciekam i pozdrawiam was do jutra
M
musia05
Gość
izulka to prawda, takie wsparcie bardzo pomaga. Dziewczyny na 3 watkach czekaja na informacje o mamie. mame to chyba wszyscy bardzo lubia
ale ja sama sie bardzo martwie i czekam na chodzby sygnal o mamie.
kasica to dobrze, ze twoja fasolka rozwija sie prawidlowo i wszystko jest ok
) Chociaz jedno swiatelko w tym dniu nieszczesc ...

kasica to dobrze, ze twoja fasolka rozwija sie prawidlowo i wszystko jest ok
reklama
kasica88
jeszcze na chwile, zmieniłam suwaczek wiec wogóle wychodzi lipiec ale narazie zostaje u was, bo to jeszcze róznie może byc.
Podziel się: