kasica88
Fanka BB :)
Aha no to maz sie lepiej ja to pęcherzyk tez zobaczyłam i na razie jestem w niepewności i do tego mam jazdy w pracy odezwe si e pozniej![]()
No ja tez nie mam zakiekawie w pracy i ogolnie cały czas stres przez to sie boje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aha no to maz sie lepiej ja to pęcherzyk tez zobaczyłam i na razie jestem w niepewności i do tego mam jazdy w pracy odezwe si e pozniej![]()

Jak masz tak sie meczyc to pewnie ze idz na L4 ja chyba jeszcze popracuje troche nie moge narzekac chociaz czasem jest okropnieNo to AGnes mamy superna ogól mam cisze w pracy jak nie ma zamówień ale jak przychodzi co do czego to na parwdę bark mi słow robienie ze mnie ofiary i winowajcy to po prostu wykańczające jeśli będzie wszytsko ok 16 grudnia na wizycie pojde na l-4 nie dam rady psychicznie, nic nie zrobiłam złego a oni jak zwykle zwalaja na mnie bo któs inny zawalił....
Agnes współczuje Ci jeśli tę sie tak meczysz;/
napewno sie uspokojnie jak serduszko usłysze czy zobacze bo ja panikara jestem&&&& mam kciuki i na pewo juz wsyztsko zobaczysz serduszko iz arodezcek ja tez musze czekac wiem ze ty 14 a ja 16 grudnia na pewn sie pocwaliszNom ja mam tak jak napisałam....