reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

kasica dobrze że u Ciebie wieści pozytywne, niech się twój Aniołek pięknie rozwija. Tego bicia serduszka to Ci bardzo zazdroszczę, ale może i ja niedługo je usłyszę...
Oby i od mamy wieści były równie dobre...

reklama
Hej dziewczyny, ja jestem z wątku wielodzietnych. Przepraszam, że tak włażę tutaj do Was ale sledze info o naszej mamie. u nas kontakt tel ma dziewczyna która teraz urodziła i chwilowo nie pisze. więc podpatruję co tam u mamy. Mam nadzieję, że się nie gniewacie. Wszyscy się denerwujemy, Tonya:) ale to mocne kiedy tyle osób życzliwie patrzy na człowieka w trudnej chwili. Sama to pamiętam kiedy byłam po starcie mojej malutkiej Zosi. Dziewczyny stąd mi pomogły.
Bądźmy dobrej myśli :)

Wam wszystkim życzę też szczęśliwego rozwiązania i zdrowych maluchów.
ja tez sie przyznam ze podgladam przez caly dzien....czekam w napieciu na jakis sygnal z nadzieja w sercu ze moze pozytywny...

Kuźwa miałam dziś sprzątać cały dzień, ale jak tak dalej pójdzie to cały dzień będę odsypiać tą cholerną noc :wściekła/y:
Przeniosłam się na kanapę, jem czekoladę, oglądam tv o 3.55 jakaś masakra, czy bezsenność w nocy to kolejny objaw ciąży :wściekła/y:

Kuźwa miałam dziś sprzątać cały dzień, ale jak tak dalej pójdzie to cały dzień będę odsypiać tą cholerną noc :wściekła/y:
Przeniosłam się na kanapę, jem czekoladę, oglądam tv o 3.55 jakaś masakra, czy bezsenność w nocy to kolejny objaw ciąży :wściekła/y:

to chyba jest jakis objaw... bo i ja najierw o 20 jestem umierajaca a teraz jest 03-47 i ja spac nie moge a na 7 do pracy.........

witajcie!!

mam nadzieje,ze brak wiadomosci od mamy to dobra wiadomosc!!!!

OliB.Ja tez chce czekolade!!! tylko,ze mnie odslodyczy odpycha:( smakuja jak beton :(

Cześć dziewczyny:-D
Też z niecierpliwością wypatruję wiadomości o mamie...
Oli, to miałaś nockę, współczuję :sorry: Ja jak ostatnio budziłam się o 5-6, tak dzis w końcu przed 9.
U mnie objawów dalej brak. Wczoraj tylko naszła mnie ochota na chipsy solone i kazałam mężowi kupić, ale nie wiem czy wiązać to z ciążą ;-)

reklama
Witam Was ja też czekam z niecierpliwością na wieści co u o Mamy????
Oli i Kamilaedi ja na razie miałam jedna taka noc od kiedy jestem w ciąży . Co do słodkości to jem ale chyba teraz bierze mnie na słone właśnie zajadam bułkę ze śledzikami w oleju<mniam>:)
Nadzieja wybij sobie z głowy taki rzeczy i teksty, że starasz sie nie myslec ale przygotować na najgorsze wiem wszystkie jesteśmy w strachu, ale jak będziemy sie nakręcać to zamiast ciąża dla nas byc pięknym wspomnieniem będzie przerażającym. Staraj sie w ogóle nie dopuszczać takich złych mysli odpędź je. Czasem po prostu nie mamy wpływu na to co się dzieje ....i nikt nic na to nie poradzi, Głowa do góry uśmiech na twarzy.:-)
Kasica Ciesze się że wszytsko ok zazdroszczę CI ale wiem że jeszcze tydzień i też będę wiedzieć na czym stoję:-)
Ja życzę sobie i Wam by ten dzień w pracy/domu/ gdziekolwiek był bezstresowy.....:tak:

Do góry