Dziewczyny mam takie pytanko ... tylko kurcze nie śmiejcie się;p jutro ide na badania krwi no i moczu...no i mam mały problem bo jak ja mam oddac mocz z całej nocy skoro w nocy wstaje po 2 a czasami i 3 razy do łazienki siku bo nie wytrzymuje...
reklama
Marcelinaa
Fanka BB :)
zadzwonie.. na razie to jest takie raz na jakiś czas.. że siedze siedze i nagle bez ostrzeżenia TRACH..potem znowu spokój..
we wtorek ide na badania a z wynikami do lekarza..
we wtorek ide na badania a z wynikami do lekarza..
Marcelina ja tak miałam ok. 7 tyg. Takie 2-3 sekundowe kłucia i przeszło po paru dniach. Ja tak często miałam wcześniej w okolicach owulacji. I wtedy też ,gdybym nie była w ciąży to miałabym owulację. Ale jak to będzie się przedłużało to lepiej zadzwoń do lekarza...
a85
Monila napewno ten z rana
) ja tez chodzę po nocy do kibelka,ostatnio się smialam z Rodzicami,ze mamy nocne spotkania
wstalam po 2 do kibelka, ja zawsze się trzaskam jak idę z jednym okiem otwartym, pies poszedł ze mną, tata tez wstal i mama i zrobiła się kolejka po 2 w przedpokoju
))
ja jestem w pracy, u mnie już wiedza,ze jestem w ciąży i może nawet nie będę bezrobotna
))
ja jestem w pracy, u mnie już wiedza,ze jestem w ciąży i może nawet nie będę bezrobotna
Marcelinaa
Marcelina ja tak miałam ok. 7 tyg. Takie 2-3 sekundowe kłucia i przeszło po paru dniach. Ja tak często miałam wcześniej w okolicach owulacji. I wtedy też ,gdybym nie była w ciąży to miałabym owulację. Ale jak to będzie się przedłużało to lepiej zadzwoń do lekarza...
dzięki Kochana , pocieszyłaś mnie

a85, cieszę się,że w pracy wszystko ok
Ja też mam nową pracę od października. Tyle ,że moja szefowa w pierwszym tygodniu mnie ochrzaniła,dlaczego w moim wieku nie mam jeszcze dzieci i wciskała mi numer swojego ginekologa
Więc luzik
reklama
biedroneczka1980
Ania_mik bardzo mi przykro:-(, mocno tule, wiem co przezywasz, najważniejsze byś teraz nie byla sama.
Dziewczyny z tym moczem to wytarczy że rano po przynajmnie 3 h snie oddacie to nie ma problemu i tzw srodkowy strumień
Dziewczyny z tym moczem to wytarczy że rano po przynajmnie 3 h snie oddacie to nie ma problemu i tzw srodkowy strumień