reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

ej laski...jedna cos boli, druga cos ciagnie...co wy, w ciazy jestescie ;)hehe a sama od rana narzekam ns bol gardla:)

Ktora ma ta pomidorowa na obiad? Niech sie troche podzieli:) ja przygotowalam dzis makaron z tunczykiem, pomidorami i bazylia, maz zjadl 1,5 porcji a ja ledwo dokonczylam gotowanie i ostatecznie podziubalam suchy makaron a teraz do nauki...ostatnieegzaminy, trzeba znalezc mobilizacje.

Natt- propozycja moderatorow bardzo dobra. Jak nie bedzie chetnych, moge sprobowac podolac temu wyzwaniu:)

reklama
Marzenixx-Życzę zdrówka kochana.Podobno bardzo dobry syrop na przeziębienia dla kobiet w ciąży i karmiących mam *spam* około 14-16 zł.Skład sama natura:czosnek,malina,czarnaporzeczka i wit.C.Pytałam dziś o niego mojego gin.Powiedział,że jak będzie potrzeba to spokojnie mam go brać.

Tonya - tez ci nie pomoge w wynikach - nie znam sie - lekarz pewnie bedzie madrzejszy - ja mam podwyzszone zelazo i tez nie wiem jak to interpretowac??

Ktora ma ta pomidorowa na obiad? Niech sie troche podzieli:) ja przygotowalam dzis makaron z tunczykiem, pomidorami i bazylia, maz zjadl 1,5 porcji a ja ledwo dokonczylam gotowanie i ostatecznie podziubalam suchy makaron a teraz do nauki...ostatnieegzaminy, trzeba znalezc mobilizacje.

ja przedwczoraj robilam pomidorowa, ogladalam na tvn style- rewolucje na talerzu jak robily pomidorowa ale taka ekstra ze swierzych pomidorów i wogole na sam widok tak mi sie zachcialo, oczywiscie moja znacznie odbiegala od orginalu ale byla ok :)

a dzis zrobilam risotto, przepyszne mi wyszlo, to akurat robie super, natomiast to co sie dzieje na okolo kuchenki po wymieszaniu w garnku sklaników to domyslcie sie same hehhe

lana dziekuje :)

narazie z gardłem naszczescie coraz lepiej, troche wolniej idzie mi leczenie tych zapchanych zatok.... ale mam caly tydzien zwolnienia wiec mysle ze jakos dam rade.... :))
ale w razie co bede pamietac o syropku co mi polecasz :)

devi - ja mam caly gar pomidorowej ale z bulionetki a nie na miesku - nie mialam sily na zakupki - mimo to i tak jest dobra... wpadaj... mam z ryzem

A ja pomidorową miałam w sobotę. moj małż uwielbia:tak: i Fiful też:tak:
Tonya ty to lepiej już nic nie czytaj w tym necie, bo się sama nakrecisz. lekarz wszystko wyjasni na wizycie:tak:
Wiem, że mi łatwo mówić, bo sama tak robię, hehehe...
Marzenix zdrówka życzę:tak:
Devi, a kiedy masz egzamin i z czego? powodzenia w nauce:tak:Żeby ci wszystko do głowki błyskawicznie wchodziło. Zresztą co dwie głowy to nie jedna;-)

hej wszystkim :)
mój termin również przypada na sierpień ;)
siedze sobie w doku i odpoczywam ale przez wiekszosc dnia niestety nuda tak wiec zarejestrowałam sie na forum i mam nadzieje ze dowiem się czegoś ciekawego ;) Spodziewam się pierwszego dziecka i jestem totalnie zielona ;) czesto boli mnie podbrzusze nie wiem czy to normalne? często jestem glodna ;) (a przecież to dopiero poczatek:]) mam problemy z cera (zawsze coś tam miałam ale teraz to wyglądam strasznie ;) nie wiem co mogla bym używać? jakieś kremiki, toniki lub cokolwiek które można używać w czasie ciąży?

asiacur-mam egzaminy z przedmiotow: globalne rynki finansowe oraz zarzadzanie instytucjami kredytowymi niestety nawet dwie glowy cos nie chca przyswoic wiedzy:/

reklama
Tylko wynik powyżej normy wskazuje na zagrożenie cukrzycą, poniżej raczej – na dietę niskowęglowodanową.
Ale mozna powtórzyć badanie lub w pożniejszych tyg ciaży zbadać glukozę z testem obciążenia. Jeden pomiar niskiej glukozy nie wskazuje od razu na hipoglikemię.
A i na poziom cukru rano ma wplyw o ktorej zjadlaś kolacje i ile weglowodanów i cukrów ona zawierała. Jesli malo to dzieciaczek mogło pobrać z krwi glukozę mu potrzebna a u ciebie rano wynik byl ciut zanizony

Dzięki biedroneczka, wiedziałam, że mozna na Ciebie liczyć. W takim razie się już nie przejmuję, tym bardziej, że tak mocno z tym wynikiem nie odstaję...

Do góry