reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Oli.B- więc zapraszam na Dolny Śląsk, tu zawsze najcieplej :-)

Kejko-
i ja Witam nową sierpnióweczke ;-)

lenka5- moja mała też już rozrabia mi w brzuszku, super uczucie. A co to dopiero będzie jak będziemy widzieć stópki przez skórę:-)- oj ale na to jeszcze musimy poczekać...

Trzymajcie się dziewczyny, spokojnej nocy (bez latania do łazienki;-)) i dużo słoneczka jutro z rana :-)

reklama
Petunia - dziękuję za przywitanie :-)
Ja też z Dolnego Śląska :-)
Zazdroszczę Wam rozrabiaków w brzuszku ... Ja sobie jeszcze trochę poczekam.

Kejko witamy wśród sierpnióweczek. Na kiedy masz termin bo jeżeli Twój suwaczek jest ok to jesteś starsza "tylko 2 dni". Ja już od miesiąca poprawiam mój suwaczek.

Lemoniada pytałam dzisiaj lekarza o tą nieszczęsną opryszczkę i faktycznie jak nie jest jakaś przewlekła to nie jest groźna dla bobaska i normalne maści można stosować. Jak ja NIE CIERPIĘ TEGO CHOLERSTWA

Dziewczynki wracajcie do zdrowia !!!!!!

neilaaa - dziękuję za miłe przywitanie.
Termin mam na 17 sierpnia 2011. OM 10.11.2010 :-) ale data ...A odkryłam dzidzię na teście 10.12.2010. Za dużo dziesiątek :-)
Muszę jeszcze coś zjeść :-( ehhh normalnie czuję się jakbym miała bobasowego tasiemca. Jak zacznę jeść, to bez końca ...
Miłych snów Kobietki i do jutra.

No proszę mnie też na genetycznym wyszło na 17 :) co prawda liczę trochę na 15 sierpnia.

Co do jedzenia do zdarzało się że mój mąż wstawał ok. 3 w nocy zrobić mi kanapkę bo tak byłam głodna.

Dobranoc sierpnióweczki :)

Lemoniada pytałam dzisiaj lekarza o tą nieszczęsną opryszczkę i faktycznie jak nie jest jakaś przewlekła to nie jest groźna dla bobaska i normalne maści można stosować. Jak ja NIE CIERPIĘ TEGO CHOLERSTWA

Neilaa, wielkie, wielkie dzięki za podpytanie lekarza! Dużo łatwiej walczyć z tym cholerstwem martwiąc się tylko o stronę "estetyczną" tematu a nie o zdrowie maleństwa. Jeszcze raz dziękuję!

A co do podjadania w nocy, to biorąc pod uwagę, że jest właśnie przed 3.00, to co tu by, hmmmm.... :-)

to udalo mi sie was nadrobic :-)
jutro mam wizyte u lekarza , juz nie moge sie doczekac, jak fajnie, mam nadzeje ze z malenstwem wszystko ok
rozwazam wybrac sie tez prywatnie na usg trojwymiarowe - chcialabym sprobowac wczesniej sie dowiedziec jaka bedzie plec dziecka niz tak jak mi gin powiedzial - u niego dopiero w 22tyg
Hej...z własnego doświadczenia nie polecam STARMED na 10 lutego.super sprzęt podobno najlepsze w trojmiescie ale gin. Co tu dużo mówić dziwny.wszystko było ok ,badania wyszły dobrze ale przez cały czas nie odezwał się ani słowem...na pytanie czy na USG tez będzie wiać jakieś miesniaki lub torbiele...odpowiedział ze to nas nie interesuje i ze patrzy tylko na rzeczy zagrażające plodowi,jak spytałem o płeć odrazu wystrzelil ze 20 tydz.,a jak poprosiłam go żeby dotkna mojego brzucha ,bo czuje jak powiększa mi się macica żeby potwierdził ze to dziecko ...on ze tylko glowica od USG może mnie dotknąć...a potem ze ja mu się każe macac.niby haha ale wyszłam zniesmaczona.
Ale najważniejsze ze maluszek zdrowy,a ze nie było jak sobie wyobrazalam ,no trudno.

Witam Nowe mamusie i ciesze sie ze nas przybywa;)
ja własnie śniadanko jem...::) ehh już za 2 dni tłusty czwartek normalnie doczekać się nie mogę;):)u mnie słonko pięknie swieci:)) wczoraj była u mnie babcia mojego meza i powiedziała mi ze tyłek mi urósł..;] hih normlanie szok.. nikt tego nie zauważył tylko ona..;) hihi Miłego dnia kochane;)

reklama
Witam z rana
Popijam sobie maślanke i patrze że za oknem wychodzi slońce, ładny dzionek sie zapowiada :)). co do wiosny to ja tez wczoraj byłam na ogrodku i zauważyłam ze przez śnieg coś mi się przebija, zdaje się ze posadzone jesienia cebulki krokusów zaczynaja czuć zbliżajaca sie wiosnę :-D yupii
podskoki.gif

Do góry