Ja się jutro wybieram do lidla bo chcę zobaczyć na te bluzki ciążowe i na body dla małej. A ja się męczę z bólem głowy od soboty, ale to pewnie przez pogodę, bo u nas burze wczoraj były. I wciąż czekam na łóżeczko które powinno być w zeszły piątek, wyślą dopiero jutro bo mają jakąś kontrolę na sklepie.. No cóż czeba czekać
ale za to przyjdzie odrazu z materacem i poduszeczką gratis. Ale za to przyszla szybciutko komoda z przewijakiem, ale to się pochwałę jak przyjdzie łóżeczko a to na wyprawkowym
A teraz trzeba się ogarnąć i iść zaraz na spacer z moimi psiakami 
reklama
Dobry mamusie.
Troszkę mnie nie było. Czasem zagladam ale czasu mało bardzo teraz.
U mnie dobrze. Myszka mała kopie bardzo a szczególnie pęcherz sobie upodobał wiec w ubikacji czesto bywam.
Wciąż pracuje choc mam juz serdecznie dość i marzy mi sie odpoczynek. Przez to chyba czesto zmeczona jestem i śpiąca i wku...też
W czwartek do poloznej idę to poprosze juz o ten papierek do macierzyńskiego. Ale szkoda mi juz teraz iść bo potem z dzidzia będę krócej . Ech dylematy.
Za tydzień moje młodsze szczęście do komunii idzie wiec przygotowania pełna parą
I troche rodzinki przylatuje do nas juz w czwartek wiec bedzie wesoło. Młody podekscytowany bardzo!
Zazdroszczę wam juz skompletowanych prawie wyprawek. Ja tu chyba sama z kilkoma body tylko
Troszkę mnie nie było. Czasem zagladam ale czasu mało bardzo teraz.
U mnie dobrze. Myszka mała kopie bardzo a szczególnie pęcherz sobie upodobał wiec w ubikacji czesto bywam.
Wciąż pracuje choc mam juz serdecznie dość i marzy mi sie odpoczynek. Przez to chyba czesto zmeczona jestem i śpiąca i wku...też
W czwartek do poloznej idę to poprosze juz o ten papierek do macierzyńskiego. Ale szkoda mi juz teraz iść bo potem z dzidzia będę krócej . Ech dylematy.
Za tydzień moje młodsze szczęście do komunii idzie wiec przygotowania pełna parą
Zazdroszczę wam juz skompletowanych prawie wyprawek. Ja tu chyba sama z kilkoma body tylko
To na szybko jeszcze...
Poczatkiem czerwca chcieliśmy sie wybrac jeszcze na krótkie wakacje do Francji ale nie wiem czy dostanę pozwolenie na lot od poloznej / lekarza z tym moim szwem. Oby!!! Trzymajcie kciuki.plisss
Buziaki dla was tu wszystkuch brzuchatek i trzymajcie sie dzielnie. Obiecuje częściej tu bywać
Poczatkiem czerwca chcieliśmy sie wybrac jeszcze na krótkie wakacje do Francji ale nie wiem czy dostanę pozwolenie na lot od poloznej / lekarza z tym moim szwem. Oby!!! Trzymajcie kciuki.plisss
Buziaki dla was tu wszystkuch brzuchatek i trzymajcie sie dzielnie. Obiecuje częściej tu bywać
Ostatnia edycja:
Hej, ja mam pytanie troszke z innej beczki, bo ubranek już nakupiłam troche, ale jestem ciekawa jakich ubranek macie najwiecej na te pierwsze tygodnie? w co bedziecie ubieraac swoje malenstwa? podobno kaftaniki najlepiej ale sie zastanawiam czy body nie bedą praktyczniejsze... ? jak to u Was jest? No i zastanawiam się czy nie czas sie udać do szkoły rodzenia...
Kam. ja do szkoły rodzenia zapisałam się już dawno i Tobie polecam zrobić to jak najszybciej żeby miejsc nie zabrakło [emoji4] No chyba że jest Ci obojętne do której szkoły pójdziesz. Moja zaczyna się dopiero w lipcu.
Jeśli chodzi o ubranka to ja osobiście prawie nie mam kaftaników, bo wydaje mi się, że to mniej wygodne dla dziecka niż body. Chodzi mi o to, że kaftanik pewnie będzie się podwijał i rolował na plecach. Najwięcej mam właśnie body z krótkim i długim rękawem. W pierwszych dniach kiedy dziecko jeszcze ma regulację ciepła słabą myślę że będę ubierać w pajacyki. No chyba że będzie mega gorąco.
Jeśli chodzi o ubranka to ja osobiście prawie nie mam kaftaników, bo wydaje mi się, że to mniej wygodne dla dziecka niż body. Chodzi mi o to, że kaftanik pewnie będzie się podwijał i rolował na plecach. Najwięcej mam właśnie body z krótkim i długim rękawem. W pierwszych dniach kiedy dziecko jeszcze ma regulację ciepła słabą myślę że będę ubierać w pajacyki. No chyba że będzie mega gorąco.
loveboiled
Fanka BB :)
Ja nie lubię kaftanikow, zdecydowanie body.
reklama