reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Dzień dobry sie z paniami :) ja dziś sprzątałam stare mieszkanie, zniszczyłam sobie dłonie, bo zapomniałam rękawiczek, no ale to przecież ja [emoji16][emoji16][emoji16][emoji48]
Teraz w wyrku leżę i odpoczywam. Zaraz znów wracam do pracy, jeszcze trochę rozpakowywania zostało.

Ja kaftanik mam jeden i nie używałam go przy chłopcach. Wrócił do mnie właśnie po 8latach [emoji3][emoji3]

Little super ze sie odezwalas i ze zyjesz i ze u Ciebie w sumie dobrze. Ja wczoraj na I komunii chrzesniaka bylam ald to zupelnie inaczej niz wiadomo swoje dziecko to i wiecej pracy itd.
Ja tez nie mam wyprawki, nawet nie zaczelam i tez mam pare body, kocyk, skarpetki i 3 czapeczki ale moze w czerwcu sie za to wezme takze nie jestes sama.

Akuku zdrowka dla Emilka.

Kam odnosnie ubranek to nie pomoge bo jeszcze daleko w polu jestem ale nie chce jakos kupowac kaftanikow, bardziej mysld o body i pajacykach i takich zapinanych po calosci najlepiej. Do szkoly rodzenia bylam juz zapisana w 17 tc i bylam na 1 zajeciach bo potem bylam 2 razy w szpitalu i nie moglam chodzic. Teraz jeszcze musze zapytac czy dalej bede w tej samej grupie czy moze zapisza mnie gdzies indziej bo juz polowa zajec za mna a ja tylko na 1 i raz byla u mnie polozna, no nic muszd zapytac.

Sann ja wlasnie lecze infekcje po luteinie. Okazalo sie ze podczas brania luteiny dopochwowej powinno sie brac cos oslonowego jakis probiotyk czy to doustnie czy dopochwowo. Ta wydzielina to moze byc luteina lub infekcja.

Evelinkua ja to Ciebie podziwiam ze dajesz rade. Mnie zaczyna byc ciezko z jednym w brzuchu a teraz z 3 :-)

Anney odpoczywaj zebys nie przesadzila z tymi porzadkami.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, odnośnie tych ubranek z lidla któraś z was jeszcze kupiła? Dopiero przeczytałam teraz ale juz sie nie wybiore bo jest do 21, a jutro moze juz nic nie byc u mnie w miescie bo wsszytko wykupią:D
a co do tej koszulki ciążowej to taka zwykła krótka czy taka bardziej tunika? bo teraz nie kojarze ale któraś z was pisała że kupiła:)

Borysiatko u mnie tez widać gołym okiem bo wkoncu brzuch podskakuje ale to śmiesznie wyglada :)

Blerka u mnie na appce minęło 500 stron .. To chyba ze na kompie wam inaczej nalicza :) ale minęło 10000 postów :D
Co do krwi z nosa to mo na chwile ustało.. Ale tak to co smarkam to przeważnie cos czerwonego na Husteczce ale odpukać krew poki co nie leci ..

Little me trzymam kciuki za pozwolenie &&& oOo i jak Komunia to duzo przygotowań oby sie wszystko udało po twojej myśli i rodzinka bedzie wiec fajnieeee :)

Sam u ciebie po dentyście Aha musze dzis albo jutro sie umawiać Eh...

Akuku zdrówka dla Emilka

Cześć mamuśki
Ale żeście naskrobały..no nie nadrobię, nie ma szans.

To tak tylko po krótce co u mnie: robimy z Mż trawnik przed domem i wciąż coś jest do zrobienia, co chwilkę jacyś goście, co chwilę jakaś sprawa do załatwienia. Zabiegana jestem.
Dziś byłam w szkole rodzenia na spotkaniu organizacyjnym, bardzo fajna położna je prowadzi,aż się nie mogę doczekać spotkań :)

Samuś cały i zdrowy ładnie kopie,aż brzuch podskakuje :)

2 maja mieliśmy ślub kościelny i wszystko sie udało, jedynie Mż mnie rozśmieszał w trakcie przysięgi i parskłam śmiechem....

Przytyłam już baaardzo dużo, ale sie nie pochwalę :D, a podobno w 3 trymestrze sie tyje najwięcej- już sobie współczuje.

Kompletuje dzielnie wyprawkę, wczoraj zamówiłam na allegro duuuuużo rzeczy i już sie nie mogę doczekać aż przyjadą.

Ufff to tak po krótce.
Postaram sie choć troszkę was nadrobić :*

Właśnie co do szkoły rodzenia to mi zależy na NFZ dlatego jakoś z tego co wiem to mam nieduży wybór, chyba że źle szukalam, no ale ta co znalazlam to bardzo chwalą, zostało mi się z nimi skontaktować, bo z tego co widze to bardzo duzo "ciezarówek" w miescie, faktycznie moze nie byc miesc... Dzisiaj dostałam paczke z amazonki z ubrankami dla małej, takie my szybkie że kupiłyśmy już kombinezonik na zime, no ale okazja byla konkretna, wiec grzech bylo nie brac :p

reklama
Lilija, gratulacje!!!

Anney, pracuje w firmie, kt jedna z dywizji oferuje m.in. sprzet do diagnostyki obrazowej. Takze czasem mam okazje podsluchac o roznych innowacyjnych rozwiazaniach, a dzis nawet potestowac. Cale usg to byl ekran dotykowy ok 15 cali i glowica, chetnie bym pozyczyla sobie taki do domku :-)

Odnosnie Lidla, to nie znam sie na jakosci ich ubranek. Za to wlasnie widzialam reklame, ze w poniedzialek beda szparagi zielone za 6,99 :-) mniam!

Do góry