reklama

Sierpniowe mamy 2015

U mnie glowa w dol juz na polowkowym byla. I najwiecej kopniakow czuje na gorze brzucha tudziez po bokach, wiec chyba tak juz siedzi.
Ale z wygladu brzucha i wrazen wydaje mi sie, ze tym razem wyzej jest ciaza niz za 2gim.

Akuku, wspolczuje gmerania, mnie gmera po zeberkach. Mam nadzieje, ze uda sie znalezc pozycje i dadza ci w nocy odpoczac. No i po co ci ta corcia byla? Jeszcze w brzuchu a juz matke dreczy po nocach, hehe.

Love, zazdroszcze usg, ja teraz czekam do 30.06 na swoje...

reklama
Moj tez dalej główka w dół przynajmniej w tamtym tyg na usg potwierdziła ze sie nie obrócił.. A kopniaki czuje albo w okolicy pępka albo w "połowie drogi do pępka :)" po prawej lub lewej stronie wiec cały czas tak samo.. Gdzieś niżej to moze kilka razy ale to w wcześniej..

nie wiem u mnie gdzie głowka jest :D raz na dol a raz na gore, a teraz wydaje mnie ze jest na dołu, bo od pare dni okropne mecze z bólem zebra po prawej i lewej .. a prawdopodobnie bol ustali jak wyjdzie z brzucha, a to jeszcze 15 tygodni, no jak tu przezyc:wściekła/y: .. w kazdym pozycji boli mnie, i uscika :no::wściekła/y:

Jej dziewczyny wspźółczuje:) Nie wiem w sumie jak moja mała leży ale kopniaki dostaje na wysokości pępka raz z jednego raz z drugiego boku. I już tak pieknie wariuje, że wreszcie widać gołym okiem:) ale póki co nie jest to uciążliwe:) Chyba bardziej uciążliwe są dla mnie te kilogramy na plusie. W domu ok, mogę na siebie patzreć, jak się ubiorę to wyglądam ok. A w sklepach, przy tym ich cholernym oświetleniu to taki morświn... bleeeh. ale jeszcze troszkę i biorę się za siebie:D

Cześć Dziewczynki!

1000 stron :)

Ja kopniaki czuję w okolicach pępka... teraz to już coraz częściej takie przepływanie. Łasi się jak przyłożę dłoń do brzucha... ale ma chłopak już swój charakter, bo na zawołanie do obcych się nie przytula. i dobrze ;-) będzie indywidualista. po mamusi :-)
Jestem gruba, mam zgagę i okrutnie bolą mnie plecy... aaa i ostatnio krew mi leci z nosa...chyba muszę zwolnić tempo życia...

Miłego dnia Bączki!
powodzenia na badaniach!

Hej Kochane, witam się po dłuższej nieobecności :) ale odkąd przestałam pracować, to na nic nie mam czasu ;) za to córka przeszczęśliwa :))) U mnie trochę zmian, poszłam do fryzjera i tam mnie opitoliła, że myślałam, że policja będzie musiała mnie z salonu wyprowadzać ;) już jest lepiej, ale czekam aż odrosną... mała skończyła w zeszłym tygodniu trzy latka i cały tydzień świętowaliśmy :) ja się cały czas po lekarzach włóczę w związku z tą cukrzycą, ale dalej wszystko po omacku :)

Mały w brzuchu jakiś mało ruchliwy ostatnio, ale wydaje mi się, że się znowu jakoś dziwnie obrócił, bo i brzuch mam taki bardziej pusty. w czwartek do gina, więc się zobaczymy :)

Dzisiaj w lidlu odzież ciążowa dla mam, więc jadę zaraz zobaczyć, co to za staniki do karmienia ;)

reklama
Love juz na usg w20 tyg byla glowka w dol. U mnke wszystkie dzieci glowka w dol.. i wlasnie czuje kopniaki u gory i na dole raczki eh.
Kciuki za usg !

No i jest 1000 strona hip hip hurra ;)

Lunera hehe niech meczy ! W koncu to corcia nie ? Jeszcze troche i bedzie z nami ;)
Spanie bylo slabe bo Emis sie budzil i siku i kopniaki hehe.. chyba sie przyzwyczajam.

Ja wlasnie czekam z Emiskiem na wizyte bo 5 dzien ma temperature i nic wiecej.. nie wiem co to.. chyba poprosze o pobranie krwi choc pewnie tego nie zrobia..

Milego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry