reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Anney wiiem wiem. Dobrze ze Cie tak kontroluja i jeszcze pryqatnie chodzisz co jakis czas. A ja to wiesz mam nadzieje ze potwierdzi mi doering ze corcia bedzie ;)

reklama
Anney haha wole zaplacic i byc zadowolona niz zaoszczedzic te marne grosze i wpasc w depreche ..bo serio juz jestem mega nastawiona i nie wiem czy dalabym rade sie przestawic teraz. Ale chyba mala szansa na pomylke w 20 tyg co?

DSC_1155.jpgDSC_1156.jpgDSC_1157.jpg

chłopcy maja wzory, a Emilka obcinałam w domu sama maszynka bo z tylu miał już siano a na gorze glowy długie wloski które już wygladaly jakby nosil tupecik haha

Załączniki

• DSC_1155.jpg
    DSC_1155.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 64
  • DSC_1156.jpg
    DSC_1156.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 72
  • DSC_1157.jpg
    DSC_1157.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 70
Dziewczyny korzystające z aplikacji na telefon! U Was wszystko działa dobrze? Mi od wczoraj nie uaktualniają się powiadomienia. Odinstalowałam i zainstalowałam jeszcze raz i dopiero zobaczyłam Wasze wpisy i odpowiedzi, ale w powiadomieniach jak nie było nic od wczoraj tak nie ma... [emoji17]

reklama
Do góry