reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Akuku mhm moze jak taki super lekarz to i w 15 minut zrobi ja usg w 22 tc mialam 1h, usg echo serca ponad 30 a w szpitalu na super sprzecie gdzie gosciu tylko chyba usg robi to trwalo z 20 minut.

reklama
Tak a propos usg, robicie to 3 prenatalne w 30 tygodniu? Mnie się ostatnio lekarz pytał, czy chce.
Akuku, mój gin nigdy nie przekracza tez 20 minut, bo ma doświadczenie i dosyć dobry sprzęt. Jak nie potrafił w 12 tygodniu czegoś zobaczyć, to usg trwało 30 minut, ale maluch się wierci niemiłosiernie. W takim wypadku po prostu wizyta się przedłuża :)

Loveboiled wiem wiem ze to inne usg bo bardziej dokladne. Napisalam jak to u mnie z usg wygladalo. Wszystko zalezy od lekarza, sprzetu, dziecka i np u mnie jeszcze problem tuszy pewno swoje robi.

Akuku, normalnie. Doering jest super specjalista w usg, jest szybki i ma świetny sprzęt. Poza tym nie robi sie usg dłuższego jeśli nie ma jakiś nieprawidłowości.

Anney dzieki. Zoatawie jak jest.
Pospalam z Emilkiem 1.5 godziny uff. W koncu sie czuje lepiej..bo od kilku dni jakby mi ktos w glowe mlotkiem walnal.

Na obiad dzis pptrawka z kurczaka z kurkuma curry itd. Pierwszy raz robilam nie wiem czemu hehe bardzo dobre wyszlo. Do tego brazowy ryz. Pycha.

Musimy sie do tej polski pakowac a nie chce mi sie hehe. Tzn pakowac bo jechav juz bym chciala ;)

Nie wiem czy mowilam ze wczoraj bylismy z chlopcami u fruzjera i maja takie piekne wzory na glowie ;) Alex sobie zazyczyl gwiazdy a Viki pajeczyne gwiazde i zygzaki haha.
Naprawde jestem zadowolona..to 3 fryzjer i jedyny ktory zrobil tak jak chcialam ba..nawet sie nie spodziewialam az tak fajnego efektu ;)

Ja wczoraj bylam u kolezanki i pofarbowala mi wloski wiec nie mam juz odrostowego obre haha.

Anney Ty masz tyle usg w tej ciazy wiec w sumie to 4d to kuz by tylko dla pamiatki bylo. Ja mialam tylko 2 usg i teraz bedzie 3.. jak juz jade to niech bedzie 3/4d hehe
A co jak mala nie bedzie wspolpracowac ? Yy trzymajcie kciuki bo dzialaja cuda.

reklama
Absolutnie Akuku! Ja już miałam masę, naście (nawet nie wiem nawet ile, ale album jest gruby ;)

Do góry