reklama

Sierpniowe mamy 2015

Shit :(
Józio wlasnie ma np.2h rano, pół godziny wieczorem.
Choc migrena byłaby najlepsza opcja. Ja to sie boje czegoś gorszego, ostatnio wogole boje sie o moich chłopców i ta myśl mnie wręcz
Prześladuje, hormony ;)

reklama
lepiej mieć chorobę zdiagnozowaną np Migrena,niż gdyby mieli domyślac się co mu jest i szukać rozwiązań, co byłoby dla niego bardzo męczące. Dziewczyna mojego szwagra ma to rodzinne, tzn mama ma tak samo, na szczęście dzięki lekarstwom miewa atak bólu bardzo rzadko. Jak ja diagnozowali, wysyłali na różne kurację np wbijali jej igły gdzieś w okolicy odcinka szyjnego kregosłupa (musiałabym się dopytać jak to sie nazywało i o co konkretnie w tym chodziło), w kazdym bądz razie miała mnóstwo przeróznych tego typu "kuracji".

Dzień dobry :) cisza ho ho!
My już out And about, po śniadanku (w towarzystwie bólu tego czegoś w splocie) pogoda absolutnie cudowna! Aż chce sie żyć. Miłego dnia wam życzę! A ja idę na słońce [emoji7][emoji7][emoji7]

Anney o której się połozyłaś? Biedna :(

Własnie ogladam porody (Polsat Cafe), chyba specjalnie łączą tak rodzące,że jedna masakrycznie cierpi a druga znosi poród w miarę dobrze. Za chwilkę maleństwa wyjda na świat, a ja znów będę beczeć... ah te hormony!

Lilija noze sciagac ale raczej tego nie robi. Puki co nie zepsul ale tu w uk jest tak ze jak zepsuje to mu dadza nowe za darmo wiec stresu tez nie ma..aczkolwiek mowie mu ze musi o nie dbac ;)

Anney pprobcie dokladne badania z ta glowa.
Alex ma -1,5 o ile dobrze pamietam. Nawet swojej wady nie pamietam hehe.

Anney koniecznie rezonans glowki zrobcie. I mysle ze kazdy dzien jest wazny bo Jozio sie meczy biedny. Trzymam kciuki by to bylo cos niegroznego.

Lucalew wyniki krwi tej z ostatnich 3 miesiecy wyszly w normie wiec raczej cukrzycy ciazowej brak.

Akuku, jestem umówiona do polski ba rezonans, sama wiesz jak tutaj jest. Gp mimo iż robi sciany brzuszka (żebyś prawdzic te powiększone narządy) nie widzi podstaw do rezonansu.
Myślałam nawet żeby joziowi powiedzieć, żeby zafake'owal.... I na izbę przyjęć pojechalibyśmy znów (ostatni raz był jak miał tego ukrytego wirusa) tylko ja nie wiem czy on byłby w stanie, bo to takie zieckoo, które do oglądania gołych piersi sam sie przyzna, bo ma wyrzuty sumienia [emoji12][emoji12] i. Drugiej strony nie chce go uczyć takiego kombinatorstwa, choc ty w najlepszej wierze.

Rezonans w Polsce mamy umówiony na 8.06

reklama
Lilijko, ostatni raz spojrzałam na zegarek o 4.10, wiec niedługo po tym.
Za dużo myśle. Stara już jestem haha

Ale nie mówiłam wam! Mój ukochany brat z żona i córeczka przyjeżdzają do nas we wtorek! Co prawda w piątek wyjeżdżają, ale bedą [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ jak my sie wszyscy cieszymy. Happy days!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry