Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Akuku miałam tak z 2 razy, uciska w klatce piersiowej- takie kłócie, oddech robi sie płytki. Przechodziło jak kładłam się na płasko.
Nie wiem jednak co to jest, zapytam jutro lekarza.
Anney, no to trochę się rozluźnicie i może zapomnicie o kłopotach. Bawcie się dobrze
Akuku mi sie to raz zdarzylo. Caly dzien trwalo i w zaden sporob nie chcialo przejsc. Nawet jak plasko lezalam. Na szczescie na nastepny dzien mi przeszlo
Akuku ja właśnie od rana sie dzis mecze. Boli, kluje nie można oddychać do tego czuje sie jakbym konia zjadła. Teraz troche lepiej ale u mnie jak sie najgorzej czułam to jeszcze ciśnienie miałam 140/80. Jutro będę dzwonic do giną spytać się o co chodzi. Teraz za to mnie muli ze na siedząco zasypiam. Igor do tego jest strasznie marudny i ciągle jęczy ze mam się z nim bawić. Odliczam kiedy mąż z pracy wróci i będę lezec reszte dnia :/
anney a czy twoj syn ma astygmatyzm? moj m mial zle okulary i bolala go czesto glowa, zabralam go do mojego okulisty i okazalo sie ze ma astygmatyzm, dodala mu cylindry i bole glowu zniknely
Ewelinko, ponoć nie ma.
Jego boli głowa od ok 3miesiecy, ale teraz coraz cześciej i okulista był na mojej liście wykluczenia przyczyn ewentualnych bólów głowy, no i wyszła lekka wada, ale o astygmatyzmie nic nie mówił.