reklama

Sierpniowe mamy 2015

Ale nie w kazdej aptece dadzą ci za darmo glukometr.. Nawet jak paski kupujesz u nich to tam i tak za gluko ci każą płacić.. To sprawdź sobie dobrze..
Ja miałam za darmo pamietam bo moja niedoszła Tesciowa była księgowa w aptece i mi przyniosła chyba z 2-3.. A u nich nie były tez drogie bo mieli promocje na takie rzeczy dla osób z cukrzyca i sie reklamowali z tym..

reklama
To sie trzeba nakombinowac... Ja ide w pon do pradni, na szkolenie i rozmowe z lekarzem, zobaczymy co mi powiedza odnosnie gluko i paskow.

Swietnie Akuku, ze wyniki w normie. Ja tez sobie czasem mysle czy to przypadkiem przy tych niskich przekroczeniach nie jest tak, ze gdyby krew pobrali 5 min pozniej to nie byloby tego calego stresu... Dobrze, ze teraz sama sobie bede sprawdzac

Akuku no i super że wyniki w normie ciesze się:-):-)
Ale mi mała dzisiaj gmera przy szyjce. Co chwilę mnie tam kluje a gdy trzymam reke nad koscia lonowa to czuje taką kulę przesuwajaca się więc chyba główką mi tam jeździ:-D

beata albo lokciem :P moi chłopcy mi rekoma tam grzebali... od razu wiadomo ze faceci haha... mala glowa do góry się obrocila :P:P

wiecie ciesze się ze wyniki w normie ale kupie ten glukometr dla swieteg spokoju i jak cukier bdzie skakal to poproszę icgh o zapisanie tego w książce ciążowe coby nie olali mnie :)
ja może i trochę przewrazliwiona jestem... ale jakby miało się cos stać z tak głupiego powodu mojemu dziecku to wiecie...
i się zastanawiam jak jest z tymi normami? bo np. kobieta 2 razy jak ja ma takie same normy ?

Akuku no niby normy sa ogólne.. Zeby każdy mogl sie przebadać.. Ale diabetolog traktuje wynik bardziej indywidualnie, przynajmniej moj mi tak mówił, głownie liczy sie wiek i waga, a także predyspozycje genetyczne .. I wtedy on mówi ze np dla mnie norma powinna byc taka i to analizuje typowo dla mnie wtedy..

A moj mały drugi dzien nogami wogole nie rusza, znaczy nie czuje wiec pewnie tyłkiem obrócony ale zeby drugi dzien.. Jak nigdy normalnie.. A rece kilka razy w ciazy dnia tylko czuje i przeważnie z "dupy strony" jak to mowię ze sie tyłkiem odwrócił i tak mu chyba wygodniej..

Ech to nie ja sama dzis spać nie mogłam. Co za noc..... Na dod moj m pięknie chrapal i musialam sie do dzieci przenieść :( i jeszcze rano mnie chłop wkurzył bo mu wielce przeszkadzało ze stanelam na chwilę przed jego podjazdem zeby syna do szkoly wysadzić

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry