Ja to nie mam sie gdzie przeniesc bo mamy male mieszkanko i jedno lozko, ale jakie jaja ostatnio

Zawsze sie klade pozniej niz moj, a on zawsze jak nie spie to sie rzuca jak padalec po tym lozku i tylko jeb i reka przy brzuchu. Zawsze mu mowie uwazaj itp. I ostatnio nad ranem sie przytulil do mnie a ja przez sen 'NIE DOTYKAJ MNIE'

On w szoku o co chodzi, a ja nawet we snie spanikowana zeby brzucha nie uderzyl

Ale ladnie przeprosilam i wzielam reke spowrotem zeby sie przytulil :-) popadam w paranoje :-)
Dziolchy wy sie meczycie z rzucaniem i z bezsennoscia a dla mnie kazdy przewrot, kazdy krok to bol krocza :-( Jak to dobrze ze w poniedzialek wizyta !
Akuku na pewno polecam kupno lub zdobycie glukometru. Moja kolezanke namowilam na wizyte u lekarza specjalisty bo tez w ciazy i dupiaty cukier jej wyszedl, a lekarz to zignorowal. No i sie okazalo ze jej tak cukier skacze... I to tak dziwnie bo zje cos slodkiego i w normie, a po kromce i to ciemnego chleba np 150... takze lepiej sobie mierzyc i byc spokojniejsza, ze masz wszystko pod kontrola
Ja o dziwo dzis mam bardzo dobry humor, takze bardzo wam wspolczuje, ze dzis macie zly dzien :-( Pamietajcie ze jutro bedzie lepiej! :-)
Anney szalajesz! Ja to tylko wysprzatalam i oklaplam, sil mi brak. Czuje sie jak slon