reklama

Sierpniowe mamy 2015

Nikomu się nie pokażę;/ Już nawet straciłam ochotę na sesję ciążową;/
Kruszka mi co prawda nikt nie docina, ale ja się źle czuje w swoim ciele. Może to egoistyczne, ale jestem na skraju załamania;/ M mnie wspiera, ale mam takie dni, że wszytsko co on powie jeszcze bardziej mnie drażni;/

reklama
Gratulacje Blerka!!! Nie ma tego zlego. Nie wiem czy nie szkoda twojego czasu i nerwow na tego dyrektora...

Borysiatko, glowa do gory! Nawet jesli nie czujesz sie teraz piekna na zewnatrz to pomysl tylko jakie piekno masz w srodku :-)

Mnie tez wszyscy sie zaczeli pytac czy to juz bo brzuch taki wielki... Chyba przez ta pogode, mniej ubran i od razu bardziej widac. A w sukienkach mam ogromna poope, bo w spodnie to jeszcze sprzed ciazy wchodze, tylko sie nie dopinam. Ale ci tam, wazne, ze mi goraco nie jest. Wczoraj bylismy na basenie, wiec sie obnazylam juz totalnie do bikini i tylko czekalam az ktos zapyta czy mnie do szpitala podwiezc, hahaha.

Blerka super z praca. Gratulacje. Ale szczescie ze tak od razu [emoji3]

Borysiatko glowa do gory. W koncu w ciazy jestes i do tego niewiele juz zostalo. Pozniej wezmiemy siw wszystkie za siebie i bedziemy piekne i do tego z maluszkiem w objeciach[emoji7]

A ja jak wczesniej zle sie czulam w swoim ciele i nie moglam na siebie patrzec to ostatnio nawet sie sobie podobam. Najbardziej przeszkadza mi celulitis bo e ciazy wylazl jeszcze bardziej i widac go mocno ale co zrobie...

Blerka gratuluje, xuper ze Ci sie udalo z ta praca :-)

Borysiatko co Ty mowisz wszystkie jestesmy piekne w ciazy ale rozumiem ze masz gorszy dzien. Mam nadzieje i zycze Ci z calego serca zebys jutro rano miala juz lepszy nastroj i smiala sie z tego co teraz o sobie myslisz bo jestes piekna, uwierz w to bo to prawda :-)

Anney powodzenia na wizycie :-)

reklama
A ja dzis nieprzytomna jestem na maxa.. wyszlam rano z domu i z m sie nie widzialam..i dobrze... za kilka dni to on zacznie zabiegac bym spedzila z nim troche czasu.. stwierdzilam ze prosic sie nie bede o odpoczynek bo skoro nie rozumie to noe zrozumie..a ja nie mam zamiaru sie denerwowac...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry