reklama

Sierpniowe mamy 2015

Beata taak w czasie rozmowy taki rozumny.. a potem wuparowuje chyba...
Ja mam problem ze snem jak slysze dzieci.. chybs instynkg juz sie uruchomil i dlysze kazdy szelest bo kiedyś tak nie miałam..
Wiec w weeke d nie pospie a we wtorek do pl leci rano...

reklama
Ja najwieksze doly wyczerpaniowe zawsze w nocy lapalam przy dzieciakach... W dzien jakos przy swietle troche latwiej zniesc. Oby Akuku szybko jakis nowy wyrzut hormonow, i troche odpoczynku, bo widze teraz same czarne chmury :-(

Anney o matko to cie energia rozpiera faktycznie ;)

Ja dzis miałam super ekstra spanie jak nigdy, do 10 sie podnieść noe mogłam z łóżka tak mi dobrze i wygodnie było Eh :) jestem juz po śniadanku i zaczynam sie rozkręcać.. Pranie trzeba zrobić, rachunki popłacić.. A jedzie w domu farba ze nawet mi sie nie chce siedzieć w nim dzisiaj..

Borysiatko ja tez juz nie mam w czym chodzić bo mi brzuch wywaliło i wyglądam ale nie jak pięknie kobieta w ciazy tylko jak hipopotam.. Jedynie co najwygodniejsze to dresy, koszulek coraz mam mniej tez Eh..

Blerka super ze cos znalazłaś !;)

Akuku trzy godziny to faktycznie mało.. I z tego co piszesz to nie dziwie sie ze po prostu chciałabyś odpocząć i masz juz dosyć.. Wystarczy ze w ciazy i tak czujemy sie dupiato za przeproszeniem bo nas co chwile cos boli i tak spać nie możemy.. A ty jeszcze kupa roboty w domu i dzieci na głowie. Naprawde i tak sie podziwiam przy takiej gromadce.. Ale nikt nie jest robotem i każdy potrzebuje odpoczynku. Mam nadzieje ze maz "pomoże" ci trochę pospać..

Tak dziewczyny dzisiaj depresja .. ja mysle ze m nie widzi i ciężko mu eyobrazuc sobie..
On wstajd jak jest cisza i spokoj..dzieci w szkole. . Zrobi sobir sniadsnie ..obiad zje i fo prscy... tsm cisza i dpokoj słucha sobie swoich programow na yt... wieczorem Przychodzi wszyscy spia...
Jak dla mnie mohlby pracowac wyjazdowo..bo wlasnie tak sie czuje.. nie ms go wtedy kuedy jest najciezej.. wczorsj szykowal dzieci jak ja szlam na cukier... ja rsno w 25 minut wstawilam rosol..przygotowalsm dzieciom ubrania na sport day i mundurki do plecakow, eyszykowalsm siebie, przyniodlam wizek z auta... m smakował dzieciom jablka do plecakow i zrobil sniadanie.. ledwo sie wyrobili.. a mieli ponad godzine.

ech Akuku.... nie wiem nawet co napisać, bo oczywistym jest, że powinnaś odpocząć, spać dłuzej i się zrelaksować... ściskam Cię mocno i trzymam kciuki żeby ten dołek szybko Cię opuścił.

Dotrwalam...ide spac..tzn obym tylko usnela..a niech mnie m obudzi jak wroci to go udusze! Wczoraj on mnie obudził. .poszedl spac a ja sie meczylam ..

Dobranoc o 19 !

W końcu znalazłam siły, żeby wejść i poczytać. We wtorek byłam u dentysty tak się po nim rozchorowalam, że ostatnie 2 noce gorączka 38 i cale noce kręcenia się po domu, dzisiaj nad ranem dostałam skurczy, zadzwoniłam do położnej, kazała mi przyjechać do szpitala, dali mi na zabicie temperatury i zastrzyk z no spa na rozkurczenie mięśni, przed chwilą pobrali mi krew i dali kolejny zastrzyk ze sterydami przyspieszajacymi rozwijanie się pluc gdyby mały jednak pospieszyl się na świat, ale lepiej, żeby troszkę poczekal, bo to dopiero 32 tydzień. Troszkę się martwię, bo skurcze powróciły, ale zobaczymy co będzie jutro, po wszystkich lekach

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry