reklama

Sierpniowe mamy 2015

Lidia ale czemu skurcze? Moze po tym dentyście tak ciało zareagowało kto wie.. Zależy co co tam robił tez.. Jeju mam nadzieje ze sie dobrze skończy ! Trzymam kciuki :)

Akuku jeju z tym odpoczywaniem u ciebie to faktycznie widzę ze jest cieżko.. Mama nadzieje ze sie uda wkoncu zasnąć..

A u mnie chłop sie zabrał za Hm składanie mebli małego.. Nawet pokój ma nie pomalowany a ten składa bo juz sie chyba doczekać nie mogl :) a ja na paznokciach sie relaksuje bo moje stopy wolały juz o pomstę do nieba a ja mam problemy nawet z obcięciem paznokci wiec wiecie..

reklama
Oj biedo Akuku - wiem co to brak snu ja 3 noce spie po 7 h ( jak mam wolne) a 4 noce po 4h, wiec wiem co czujesz i jak Ci cieżko. Mnie się wydaje że konstrukcja chłopa jest zbyt prosta i oni czasem nie rozumieją nic a nic. Ja też mogłabym wiele pisać jak to mojemu A wydaje się, że jest idealny a tak to to palcem do d*** by sobie beze mnie nie trafił. Raz jakoś miał wolne a ja po nocce byłam i cały dzień źle sie czułam on zajmował się Jocha a o 7pm miał już dość. A itak odeszło mu wiele domowych czynności... A ja mo wtedy, że ja tak mam co dzień plus sprzątanie, pranie, gotowanie, zabawa, zakupy rachunki i innych milion rzeczy wiec niech lepiej przdmyśli sprawe....

Daj na luz, chodz spać z dziećmi, wiem że jest ciężko ale to też hormony dają Ci w kość, już niedługo się wszystko uspokoi. Nie bierz tyle na siebie.
A garnek melisy by nie pomógł na skołatane nerwy??

Lidia a Ty nogi mosno zaciskaj, to nie czas jeszcze na to by się witać ze światem!!!!!

Ktg znowu mi robili. Szyjka 2cm, mały główka do dołu już jest, niby lekarz powiedział, że jeszcze kanał jest zamknięty, ale kto wiem. Najbardziej martwią mnie skurcze, oby wszystko się unormowalo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry