reklama

Sierpniowe mamy 2015

Lidia, trzymaj się!

Oglądałam 3 i 4 set - trochę nerwów było, ale jak zwykle fajne emocje :) Wcześniej z pomocą taty i teścia przywieźliśmy do domu nową/używaną szafę do nowego mieszkania (za 200 zł używana, w bardzo dobrym stanie). Fajne to kupowanie używanych rzeczy:) Wiecie, co ja lubię robić, jak oglądam mecze: prasować. Właściwie mam kablówkę głównie po to, żeby 2 razy w roku oglądać mecze siatkarzy, bo tak to prawie nie oglądam telewizji i właśnie wtedy nadrabiam prasowanie pościeli.

reklama
A ja zapomniałam ze dzis mecz i nie oglądałam..

Akuku mam nadzieje ze spisz :)

Mebelki małego tzn komoda, szafka i przewijak złożone i stoją poki co pod ściana w salonie :) bo pokój jeszcze nie pomalowany, ale juz STOJA wiec cos jest :)
Byłam dzis w polskiej aptece i kupiłam kilka rzeczy jak bepanthen.. Tantum rosa u nas nie dostanę, wiec kupiłam jakis lactacyd cos tam..
Jeju musze sie ogarniać z ta wyprawka bo brzuch mi wywala i coraz cześciej nogi puchną wiec chciałabym juz sklepowe rzeczy mieć za soba..

Mi przeszły bóle, to moge zacząć dokanczac wyprawkę, tylko niech mnie w poniedziałek wypuszcza;) nam dzisiaj przywiozą łóżko, to jak wrócę będzie już w domku, teraz tylko zamówić komode, pomalować ściany i najgorsze z głowy;)

Anney bo przysnalam i po pol godz przyszedl m.. i oczywiscie msialam soe obudzic i znowu zasnac nie moglam dlugo... teraz tez juz nie spie wiec znowu malo snu.. ah do bani..

Akuku - strasznie współczuję niewyspania, mnie to najbardziej przeraza z posiadania nowego, małego dziecka, bo nie wiadomo czego można się spodziewać. A ja tak lubię być wyspana.
Moi jeszcze śpią, a co niech się wyspia. Świeże powietrze im służy :) a zwykle pobudke mam maks o 7.
Przyszły zamówione rzeczy do wyprawki, jakoś tak niewiele tego, ale dużo mam po Ali. W tym rożek w gwiazdki i piękne turkusowe pieluchy :) do tego podkłady poporodowe z molimed - juz widzę, że się super sprawdza ;)
Do kupienia została tylko odzież i pościel.

Ja mam teraz trochę steesu, bo M. w nocy poszedł do lekarza ze znamieniem, które mi się nie podobało, 19 będzie miał wycinane, a ja cały czas myślę, żeby diagnoza była pozytywna, a o czerniaku przeczytałam juz chyba wszystkie polskie źródła :(

Oh Akuku bardzo chcialabym jakos Ci pomoc zebys mogla chociaz troszke odpoczac- nawet sobie nie umiem wyobrazic jak bardzo musisz byc zmeczona przy 3 chlopcow i domu na Twojej glowie ...
Buniu moj tez wczoraj zlozyl lozeczko a potem sie od razu pochwalil na FB ze to jego dzielo :-) chlopom to za nawet najmniejsza *******e trzeba by pomnik stawiac zeby sie docenieni poczuli... Ale wczoraj moj mnie zaskoczyl bo po raz pierwszy kupil mi kwiatka :-) i to sam od siebie

Spalam ! Z zatyczksami w uszach :D prawie nic nie slyszalam uf.
Jeszcze w lozku dogorywam.. m wychodzi o 13.30.. rano mu wykrzyczalam to stwierdzil ze histeryzuje.. tzn ze pn sie nie domysli ze ja spalam 3 godziny itd... ah niewazne..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry