reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Anney kapiel z mila checia! Ale niestety nigdy nie wiem jak bedzie spal Emil..juz sie raz obbudzil.. wiec nawet sie umyc wieczorem nie moge.. jak jakas niewolnica..

Pupui jutro melise kupuje! Dzieki

Dobra dzieci posnely.. ja tez sprobuje choc mala kopie nadal..czy tylko ja nie pptrafie spac jak dziecko kopie ?

Yeah! Kolejne zwycięstwo!

Akuku, mi tez sie cieżko zasypia jak mała kopie (najcześciej posikam sie ;) ) a ty idź sie wykapać. Trudno. Jak sie obudzi to sie obudzi. Musisz mieć chwile dla siebie. Nikt takiego tempa i totalnego oddania nie wytrzyma. Tobie tez sie coś należy, a jak emis nawet popłacze nic mu sie nie stanie.

Akuku wyszło na to, że Cię rozdraznilam. Nie było to moim celem, przepraszam... :-(

Ja oglądałam mecz oczywiście :-) Całe szczęście, że w necie puścili, bo jestem u mamy i brat nie ma kablówki, bo się nie może zdecydować na ofertę
A najlepsze jest to,że mu z tym dobrze, bo nie ogląda tv i ma więcej czasu. Ok, słusznie, ale ha stresa miałam, że meczu nie obejrzę.
Mój M zaś pojechał na pracowy motocyklowy zlot i mu się moto zepsuł w trasie. Na szczęście nie był sam i koledzy pomogli, ale stracili 4 h. Teraz się bawi przy ognisku :-)

Lidia niech.się babelek jeszcze nie pcha na.świat. Powodzenia &&&&

Zuzzi współczuję... Mnie kiedyś rehabilitantka zabroniła myc włosy w ten sposób. Przez miesiąc posłuchałam i znowu zaczęłam. A ta pozycja jest ciężka dla naszych plecków. Mam nadzieje, ze szybko Ci przejdzie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry