reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Hej...

ufff... udało mi się na szybko znaleźć pracę... uwierzcie mi, że miałam już początki depresji.. bo zostałabym totalnie bez macierzyńskiego.
ale do pana dyrektora byłej pracy i tak pojadę powiedzieć co myślę.

Ja też nie mogę spać, budzę się non stop, najczęściej z bólu w okolicach żeber. Leon się kręci ale nadal leży pośladkowo.
Zaczynam rozumieć dlaczego wszyscy mi współczuli końcówki ciaży w wakacje. Od dwóch dni temperatura mnie pokonuje.

Borysiątko - pokaż te swoje zakupy...

Miłego długiego weekendu Dziewczynki!

a i jeszcze jedno.. jestem z nas bardzo dumna... i może brzmi to łzawo i jak z telenoweli, to bardzo się cieszę, że Was poznałam i że tworzymy tu taką grupę wsparcia!
ależ się zrobiłam miękka w tej ciąży. :P

Anney coś się dzieje, że jedziesz do gina?

Kassieta a ile warstw nakladasz? Ja myślałam o farbiew sprayu bo wikline ladnie pokryła, ale malować szczebelki sprayem to polowa poleci w pi... :/

Akuku cieszę się, że wyniki w normie. Ale tez bym kontrolowała. Zreszta mi cukrzyca nie wyszła, ale dietę staram sie trzymac, no i dużo ruszać.

Blerka gratuluję, co to za praca?

Borysiątko ja Cie rozumiem... Wczoraj 2x usłyszałam, że mam duzy brzuch. A tak mi się wydawało, że mam fajne ciuchy niepowiększające brzuszka, teraz mam ochote to powyrzacać. Jak mnie to wkur... Najpierw mama "duze dziecko będzie" , potem bratowa, że jej bratowa (ten sam etap) ma mniejszy. Ok, ale Ona jest w pierwszej ciązy, a mamie się oberwało, bo jej wywody mnie drażnią. I byłam cały dzień niespokojna, trochę rozdrażniona. Całe szczęście, że chociaż w nocyu n ie mam problemu ze spaniem. Gdyby nie synek, który mnie bbudzi to bym spała do rana. A teraz u mamy tylko wstaje szykuje mu sniadanie i babcia karmi, a ja wracam do łózka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry