reklama

Sierpniowe mamy 2015

Hej!
U nas kiepsko. U męża w rodzinie panowała os zeszłej soboty grypa żołądkowa, no i niestety mojego w piątek dopadło... a w sobotę mieliśmy iść do znajomych oglądać zdjęcia z ich ślubu i na ligę mistrzów, a dzisiaj, pierwsza rocznica i miało być zoo i obiad :( a tak to siedzimy w łóżku i z tej pięknej pogody nic nie skorzystaliśmy :/ na szczęście mnie chyba ominęło, wczoraj tylko trochę muliło... Eh, nie tak to miało wyglądać :(

reklama
Kasietta nic straconego! Nam z mężem w kwietniu też coś wypadło i przełożyliśmy na następny miesiąc. Byliśmy w Krakowie o świetnie się bawiliśmy [emoji4] Pomyślcie o takim rozwiązaniu.

Patrzcie co znalazłam! Ha! Wg tego artykułu powinnam dostać znieczulenie z urzędu i za darmoche! [emoji16] Mam padaczkę. ImageUploadedByForum BabyBoom1433674641.335986.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1433674641.335986.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1433674641.335986.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 56
Hej

Dobrze mowilam ze w zatyczkach w nocy spac nie moge.. w nocy obudzilo mnie stekanie cichutkie alexa.. mysle sobie cos mu sie sni.. ale nie Alex zwymiotowal. Nic nie strawil z obiadu.. wzielam go do salonu i probowal usnac ale co chwila do toalety ..rozwolnienie. tak wie ja od 3 nie spalam do rana.. na szczescie m dzis wolne wiec rano zajal sie dziecmi a ja zatycxki w uszy i siup do lozka ;) nic nie slysze zadnych stukan pukan..krzykow nic! Bosko. W nocy jednak zaufam sobie i spie bez zatyczek.

Mala znpwu cala noc kopala..tzn za kazdym razem jak ja sie rusze to mala tez od nowa sie uklada .. a ze dzis w nocy kursowalam duzo to i mala szalala.

M zabral Vikiego na basen a ja siedze w domu..jeszcze w pidzamce bo wstalam przed 13 :)

Zaraz chyba poprasuje i obiad naszykuje..ale szczerze nic mi sie nie chce ...

Lidia odpoczywaj na pewno za duzo na nogach i pogoda tez swoje robi. Odpoczywaj odpoczywaj :-)

Kasietta to wszystkiego dobprego z okazji rocznicy i zdrowka dla meza. Zmiencie termin swietowania i bedzie super, tego zycze :-)

Zuzzi mhm to mnie tez dotyczy bo mam cukrzyce. Mysle tylko czy to wystarczy bo jak sie upra albo trafie do szpitala gdzie w ogole nie robia to nic z tego nie bedzie ale nic badzmy dobrej mysli.

Akuku fajnei ze mimo wszystko rano pospalas. Ja tez mam dzis lenia.

Milej niedzieli dziewczyny :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry