reklama

Sierpniowe mamy 2015

Dziękiuję za streszczenie :)

Zimna woda nie pomaga, nogi do góry tez nie, jedynie lekko mi zejdzie opuchlizna, ale i tak wciąż wyglądają jak nadmuchane.

Wczoraj połozylam sie do wanny i ....ledwie się zmieściłam. Masakra! W ogóle ostatnio częściej zdarza mi się popłakiwać ze względu na moją ociężałośc i wygląd. Muszę sie pozbierać, bo to robi się uciążliwe. w końcu w ciąży jestem!!

Zielony upływ może wiązać sie z grzybica pochwy

Dziewczyny a jak maleństwa się u was zachowuja? U mnie mały baaardzo róznie, czasami cały dzień prawie nic, musze go zaczepiać aby sie ruszył i automatycznie mnie tym uspokoił, a czasami wariuje co chwilkę.

reklama
Cześć kobitki, dawno mnie nie było, długi weekend spędziłam z mężem na Słowacji i jak wracaliśmy to trochę Zakopanego :) Kocham Krupówki:) Ja też termin mam na 27,07 i w sumie zostało nam 7 tyg, trochę się nabiegałam po górach i jaskiniach Słowackich, ludzie jak widzieli mnie z takim brzucholem to oczy wielkie robili. Miałam odpoczywać ale co ja zrobie że kocham Góry!:)
Zrobiliśmy sobie taki wypad już chyba ostatni w dwójeczkę bo potem już trójeczka bedzie:)
Te upały mnie wymęczyły, nogi spuuchły, wóciliśmy w środkuy nocy dlatego od dziś z maluszkiem wypoczywamy :)

Lilija pij duuuuuzo wody. Naprawde duzo. Ze 3 litry minimum. Ja poki co nie popuchlam, a obawialam sie.
Moja mala ostatnio tak mi dala popalic, ze zastanawialam sie czy chociaz na chwile poszla spac :-) Na drugi dzien ledwie co sie ruszala i dzis znow od rana dokazuje :-)
Trudno was kobitki nadrobic :-)
Prosze o kciuki za dzisiejsza wizyte :-)

Wam małe ludki dały popalić a mi duża. Kuzwa myslalam że ja udusze..
siku ok zrobila, później słyszę jeczy pytam o co chodzi ona do mnie o 24 a muszę jeszcze spać!?
Zamknelam drzwi. .znów za 5 min..mamo kupa. .no ok sadzam na nocnik..ona jednak mi się nie chce. .ja wrrrr...idzie do łóżka 5 min..mamo.. co? ? Mrowki.. kuzwa jakie mrowki?!:-( i tak sobie gadalysmy do ok 4 godziny. .
A teraz łeb pekaaa:-(:-(
Madzia&&&

współczuję Beata, moja też czasem ma takie akcje, ale odpukać daje mamie w ciąży teraz odpocząć.

ja jestem zła, bo dopiero teraz dowiedziałam się że wczoraj w Tychach była impreza dla ciężarnych i m.in był symulator ciąży dla tatusiów. Nie wiem dokładnie na czym to polega, ale chętnie bym mojego małżonka zaprowadziła żeby się posymulował, ale dziś to już d*a blada :/

Cześć kobitki, dawno mnie nie było, długi weekend spędziłam z mężem na Słowacji i jak wracaliśmy to trochę Zakopanego :) Kocham Krupówki:) Ja też termin mam na 27,07 i w sumie zostało nam 7 tyg, trochę się nabiegałam po górach i jaskiniach Słowackich, ludzie jak widzieli mnie z takim brzucholem to oczy wielkie robili. Miałam odpoczywać ale co ja zrobie że kocham Góry!:)
Zrobiliśmy sobie taki wypad już chyba ostatni w dwójeczkę bo potem już trójeczka bedzie:)
Te upały mnie wymęczyły, nogi spuuchły, wóciliśmy w środkuy nocy dlatego od dziś z maluszkiem wypoczywamy :)

Ooooo ja tez kocham góry!! Chyba pojadę pod koniec czerwca albo w lipcu, mam brata 100km od Zakopanego , muszę się zrelaksować przed porodem :)). Też bym pochodziła, ale nie dam rady z tymi stopami opuchniętymi. Zazdroszczę wypadu :))))

Lilija pij duuuuuzo wody. Naprawde duzo. Ze 3 litry minimum. Ja poki co nie popuchlam, a obawialam sie.
Moja mala ostatnio tak mi dala popalic, ze zastanawialam sie czy chociaz na chwile poszla spac :-) Na drugi dzien ledwie co sie ruszala i dzis znow od rana dokazuje :-)
Trudno was kobitki nadrobic :-)
Prosze o kciuki za dzisiejsza wizyte :-)

Piję dość dużo, ale sobie jeszcze dołożę, a co ;)) i tak chodzę co chwilę siku. Dziś w nocy maluch tez mi "świrował" w brzuszku, kocham to :) . Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę!! Coś masz konkretnego na niej? Czy rutynowa?

Wam małe ludki dały popalić a mi duża. Kuzwa myslalam że ja udusze..
siku ok zrobila, później słyszę jeczy pytam o co chodzi ona do mnie o 24 a muszę jeszcze spać!?
Zamknelam drzwi. .znów za 5 min..mamo kupa. .no ok sadzam na nocnik..ona jednak mi się nie chce. .ja wrrrr...idzie do łóżka 5 min..mamo.. co? ? Mrowki.. kuzwa jakie mrowki?!:-( i tak sobie gadalysmy do ok 4 godziny. .
A teraz łeb pekaaa:-(:-(
Madzia&&&
heh oglądałam ostatnio brytyjską super nianię i tam tez chłopczyk co chwilkę wymyślał cuda wianki, bo mu sie spać nie chciało. To generalnie rodzice przez 2-3 godziny co chwilkę go bez słowa odprowadzali do łóżka aż w końcu zasnął ;)). Ze niby tak jest dobrze :P

Panikara symulator to super sprawa, podłacza się faceta i odczuwa bóle porodowe. Fajna sprawa, niech wiedzą jak to jest

Hej

Ja w weekend czulam sie srednio. Plecy mnie bolaly do tego nie moge sie wyspac od kilku dni wiec humor sredni mam.

Wczoraj byli u nas sasiedzi na grilu. Oni maja syna w wieku Maji i drugiego co ma 2 miesiace. Ale fajny maluszek.
Juz nie moge doczekac sie naszego Hugoito[emoji7]

Doszla do mnie paczka z ciuszkami od mojej sis i kiedy mialam chwile wytchnienia to przegladalam i segregowalam. Sporo tego ale duzo wiekszych rozmiarow i w sumie i tak musze ciuszki pokupowac na te pierwsze miesiace.

Musze isc poprasowac bo mi sie nazbieralo a nie chce mi sie jak nie wiem...

Panikara jakbym o sobie slyszala. Mam kolezanke z terminem na wrzesien i dowiedziala sie 1 czerwca ze 31 maja byly dni otwarte w naszym szpitalu na ginekologii i mozna bylo o wszystkim pogadac i wszystko zobaczyc :( takie nerwy mialam....
Beatko ! No to niezla szkola dla nas sluchac takich historii. Ale to juz chyba ten okres ze cierpliwosci anielskiej brak :D ja to huz w ogole na wszystko narzekam, wszystko mnie wkurza, powaznie!
Lilija doloz sobie doloz :D mowie Ci ja sie balam bo gruba to pewnie bede jak balon wygladac przez te upaly. A przez to ze tyle wody pije nic ! Pewnie za miesiac zmienie zdanie hahaha :D ale mnie poki co pomaga wiec sprobuj tak :) ja ostatnio 4l wody wypilam :o
A wizyta rutynowa ale prawie 3 tyg malej nie widzialam a tak to co 2 tyg chodzilam wiec stresik jest :p no i ta szyjka sie martwie, czy cos sie zmienilo na lepsze czy na gorsze :p

reklama
Bunia bo faceci nie czuja ciazy jak my i nigdy tego nie zrozumieja..niestety.

Bunia chcialam na rowery wykorzystac kupony bo i tak maja obiecane bmx ale nie dalo sie wiec trampoline maja dodatkowo.

Bunia mi tez brzuch twardnieje.. jak czesto u Ciebie? Jak nie sa regularne to macica cwiczy. Postaraj sie zmieniac pozycje.

Zuzzi wspolczuje bolu ;( oby szybko minelo.

Zuzzi a pewnie ze ucze. Niech wiedza ze pieniadze nie rosna na drzewach.

Blerka haha i plywalabys jak boja w tym stawie ;p

Lilija idz do lekarza z ttymi opuchnieciami mi w ciazy z Emisiem przepisala takie tabletki co pozbywaly nadmiar wody z organizmu

Lilija moja wariuje zawsze jak siedze i leze.. tylko m kladzie reke na brzuch i spokoj..przez co nie wierzy mi ze mala nie daje mi spac :p

Aneczka super taki wyjazd ;)

Magdus kciuki za wizyte ;)

Beata kocham takie rozmowy noca z dzieckiem ! Moze polozycie sie razem w dzien ?

Panikara ha tez bym mojego wyslala.. najlepiej na 9 miesiecy na taki symulator lacznie z porodem :D

Ide auto sprzatac ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry