reklama

Sierpniowe mamy 2015

Ale mnie moja mama wkurzyła... jesteśmy z moimi braćmi, bratową i bratankami na stadionie w Gdańsku. Byliśmy na wystawie lego i teraz wszyscy poszli na gokarty. Jest mi żal, że nie mogę jechać, ale w żartach lekko przesadzam z okazywaniem emocji. W sensie teatralna podkówka. No i mówię, że też bym chciała, a mama z tekstem, że trzeba było się zastanowić co chcesz. Tak jakby jedna jazda gokartem była ważniejsza od dziecka. No się poryczałam:/

reklama
Kasietta, nie rozumiem jej reakcji, w końcu nie jedna z nas teraz mówi "ale bym chciała np wypić zimniutkie piwko Warka Radler :D" i wiele wiele innych pragnień , ale jakoś sobie nie wyobrażam aby mi ktoś miałm powiedzieć,że mogłam się zastanowić czego chcę.Zresztą pyskata jestem i bym pewnie coś odburknęła.
Wczoraj też miałam dyskusje z mamą i ciocią , ale o tym napiszę wam na zamkniętym.

Magducha co się stało?

A co do pasów, ma vibro action i tak się zastanawiam, czy mogę go używać teraz w ciązy na uda?

Generalnie moja mama raczej nie wyjeżdża takimi tekstami, dlatego przykro mi się zrobiło. Tym bardziej, że relacje mamy bardzo dobre, mogę powiedzieć, że jest moją przyjaciółką. Oczywiście zareagowałam na to, ale humor mam nadal zrąbany...

Czasami każdemu się wymksnie coś nietaktownego, ale skoro macie dobre kontakty to wrzuć to w niepamięć :)

Zazdroszczę dziewczynom które mają przyjacielskie relacje z mamą.

Hej dziewczyny u mnie tez goraco aczkolwiek w nocy padalo wiec teoretycznie troche chlodniej ale mnie to caly czas gorąco.

Magdus dobrze ze juz lepiej. Mam nadzieje ze to nie przez te uplawy taki nastroj?

Kasietta przykre to bardzo, mam nadzieje ze Ci juz lepiej? Ja tez ciagle mowie ze bym sie teraz piwka zimnego napila i np papieroska zapalila albk cos zjadla zcego teraz nie moge i moj M sie smieje tez czasem ale on to bardzo delikatnie mowi ze chcialm dziecka wiec musze teraz poczekac troche.

Dzis szukam jakies fajnej fototapety czy tapety do pokoju na sciane gzdie bedzie lozeczko. Moze macie jakies fajne pomysly?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry