reklama

Sierpniowe mamy 2015

Na allegro dostaniesz , a jesli chodzi o sklepy to są w sklepach dla ciężarnych. Nie wiem, czy w zwykłym bieliżnianym się dostanie. Na pewno w zwykłym dostaniesz majtki ściagające.

reklama
nosilam bieluzne wysoka obcisla bo w pas sie nie miescilam po porodzie a potem troche ten pas zapinany na rzep ale nie pomoglo, przyczyna moze byc taka ze synek byl duzy 3950 i stad duzy byl brzuch, mialam 114cm w pasie jak szlam rodzic, a teraz mam 102 narazie ale rozstep bylo widac od 3 miesiaca ze jest duzy

Witam Was dziewczyny w ten piękny gorący poranek (w nocy 22stopnie) - przynajmniej u mnie :)

Zaczynają mnie już trochę męczyć te upały, zwłaszcza że mąż pracuje na 12 co drugi dzień, więc jak on w pracy to z psami ktoś musi iść na spacerki, a jak jest tak gorąco to nie mam siły więc, tylko poranny (o 5.30) i wieczorny(po 20) mają dłuższe kiedy słońce tak nie grzeje, zresztą w południe to one same przejdziemy się 20min, zrobią co mają zrobić i chcą do domu wracać.

A co do pozostałości po urodzeniu dziecka, to myślę, że nie ma co się martwić na zapas, zwłaszcza że rodzimy w sierpniu, więc większość lata za nami będzie to do następnego lata mamy dużo czasu by wrócić do formy z przed ciąży :) Przynajmniej do podobnej formy :)

reklama
Dziewczyny zyje! Wcxoraj mialam taki poschizowany dzien ze ogien ale juz jest wszystko ok :D
Lidia no wlasnie to jest ten plus ze bedziemy mialy caly rok na wrocenie do formy :D ja tak po cichutku marze o tym zeby za rok wazyc 30kg mniej, wrocilabym wtedy do wagi sprzed jakichs 10 lat haha :D a co do tych pasow i majtek sciagajacych to moja mama dzieki takim majtkom 2 tyg pp porodzie wygladala jakby w ogole nie rodzila :D tez planuje kupic po :p
Te upaly to jest jakas porazka... ja sobie rady nie daje, najvhetniej siedzialabym w samej bieliznie w domu :D laaaa za miesiac juz kupimy lozeczko i rozlozymy to tak niedlugo!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry