Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Na allegro dostaniesz , a jesli chodzi o sklepy to są w sklepach dla ciężarnych. Nie wiem, czy w zwykłym bieliżnianym się dostanie. Na pewno w zwykłym dostaniesz majtki ściagające.
nosilam bieluzne wysoka obcisla bo w pas sie nie miescilam po porodzie a potem troche ten pas zapinany na rzep ale nie pomoglo, przyczyna moze byc taka ze synek byl duzy 3950 i stad duzy byl brzuch, mialam 114cm w pasie jak szlam rodzic, a teraz mam 102 narazie ale rozstep bylo widac od 3 miesiaca ze jest duzy
mam rozwiaxanie na brzuch, spodnie i leginsy z wysokim stanem a na plaxe stroj jednoczesciowy, z dwoch rzeczy, czyli figury i dzieci, zdecydowanie wole miec dzieci
Witam Was dziewczyny w ten piękny gorący poranek (w nocy 22stopnie) - przynajmniej u mnie
Zaczynają mnie już trochę męczyć te upały, zwłaszcza że mąż pracuje na 12 co drugi dzień, więc jak on w pracy to z psami ktoś musi iść na spacerki, a jak jest tak gorąco to nie mam siły więc, tylko poranny (o 5.30) i wieczorny(po 20) mają dłuższe kiedy słońce tak nie grzeje, zresztą w południe to one same przejdziemy się 20min, zrobią co mają zrobić i chcą do domu wracać.
A co do pozostałości po urodzeniu dziecka, to myślę, że nie ma co się martwić na zapas, zwłaszcza że rodzimy w sierpniu, więc większość lata za nami będzie to do następnego lata mamy dużo czasu by wrócić do formy z przed ciąży Przynajmniej do podobnej formy
Dziewczyny zyje! Wcxoraj mialam taki poschizowany dzien ze ogien ale juz jest wszystko ok
Lidia no wlasnie to jest ten plus ze bedziemy mialy caly rok na wrocenie do formy ja tak po cichutku marze o tym zeby za rok wazyc 30kg mniej, wrocilabym wtedy do wagi sprzed jakichs 10 lat haha a co do tych pasow i majtek sciagajacych to moja mama dzieki takim majtkom 2 tyg pp porodzie wygladala jakby w ogole nie rodzila tez planuje kupic po
Te upaly to jest jakas porazka... ja sobie rady nie daje, najvhetniej siedzialabym w samej bieliznie w domu laaaa za miesiac juz kupimy lozeczko i rozlozymy to tak niedlugo!!!!!