reklama

Sierpniowe mamy 2015

Anney no niestety nie mamy wpływu na to czego dziecko się naslucha od rówieśników:-\ teraz tylko rozmowa pomoże. . Moja z kolei bardzo boi się robactwa i tez ja ktoś nastrasxyl. Tlumaczenie dalo swoje i jest lepiej

Anney a ty o której dzis do lekarza? Kiedy będziesz cos wiedziala?

reklama
Kurde, dzieci potrafią być okropne ;) są takie bezpośrednie i nie mają skrupułów :/ moja się boi pająków, ale nie wiem skąd i ślimaków. Ostatnio mówi " ziazialam pająka w niebieskiej szklance i się go boilam, mama też się boila" haha... no to już wiem skąd leki ;)

Krwawienie z szyjki jednak, na razie nie mam skurczy - leze w miejscowym szpitalu jak zywcem wyjetym z XIX wieku- na jednej sali z 4 innymi czesc po porodzie juz czesc przed porodem- odwiedzajacym wstepu brak- zeby spotkac bliskich trzeba wyjsc poza oddzial.Dziekuje za kciuki - mam nadzieje ze maly jeszcze poczeka jednak

Amawell, trzymam kciuki!!!

Beatko, jestem w szpitalu. Narazie mnie zważyli (+9kg!! [emoji102][emoji50]) sprawdzili mocz- białka sporo w dalszym ciagu) i czekam na lekarza.

Magdus haha co sie dziwisz ze poduszke calowal ! Facet wyposzczony haha.

To witam w klubie bezsennych nocy.. dla mnie to jakas masakra..bo najpierw leze by usnac ..jak usne to ok godz i m wraca a ja slysze jak on swiatlo zapala! Pp cichu oczywiscie ;/ on juz chrapie a ja nadal leze i leze..jak usne to budzi sie emil! I za kazdym moim ruchem nawet delikatnym mala zaczyna szalec.. a pobudka o 5-6 .. dzizas przeciez ja wiem jak to jest wstawac do dziecka w nocy ! Ja chce spac bo czekam mnie jeszcze mnustwo nocnych pobudek..
W dzien nie moge sie polozyc bo zanim ja usne to emil sie budzi a wtedy to jakby mnie ktos mlotkiem po glowie walil! Masakra.

Jejku jakie cisnienie.. uszy mi sie zatkaly normalnie jakbym samolotem leciala wrrr.

Amawell jejku mocno kciuki trzymam!

Sann kciuki za wizyte.

Anney ojejku ..tak to jest z dziecmi.. choc mnie tez czasem szlag trafia.. i jeszcze bardziej sie wkurzam ze sama sie nie pptrafie uspokoic .ahh

Amawel trzymam kciuki za WAS!

Sann, Anney kciuki za wizyty!!

Bezsenne noce.... eh tez to znam. Jak wstawiłam wschód słońca to spałam wtedy od północy do 3.30. Wczoraj mimo,że byłam bardzo zmeczona i praktycznie zasypiałam przed TV, gdy położyłam się zasnąć nie mogłam. W nocy co chwile sie budziłam albo na siusiu albo dlatego,że mnie bolało podbrzusze. Przekręcałam się i bylo już OK. Na dodatek przed samym zaśnieciem niewiadomo czemu, bo nie jadłam wcześniej z 2 godziny, zaczęła meczyć mnie zgaga. Na szczęście skuteczne są migdały.
Obawiam się,że do porodu tak już bedą te noce wyglądały.

Amawell kciuki mocno zacisniete &&&&

Sann, Anney kciuki za wizyty &&&&

Ja tez dzis noc mialam koszmarna jakies koszmary mi sie snily i co chwile pobudka. W dzien czasem odsypiam 1h gora 2h bo musze mierzyc ten cukier i jesc wiec nie moge dluzej spac niz 2h a w tym czzsie czseto tez mi ciezko usnac lub wszystko wybudza.
Mnie szalenstwa malego nie przeszkadzaja powiem wiecej nawet usypiaja :-)

reklama
Amawell o rany, TRZYMAJ SIĘ!!! Oby się uspokoiło!!!

Sann, Anney &&& za wizyty!

Kurcze współczuję Wam tych nieprzespanych nocy :-( Ja na szczęście nie mam problemu ze spaniem, budzę się często na siku i ew. jak się M rozpycha, ale za to rano od 6 się kręcę. No, ale ja śpioch jestem i nawet w dzień mi się zdarza zdrzemnąć :-p no ale kiedy jak nie teraz...

Love ja też tak nisko czuję zazwyczaj czkawkę ;-)

A z ruchami też mam tak, że czasem mała mniej się rusza i mnie to martwi, ale sobie wtedy tłumaczę, że przecież ja też nie jestem wiecznie super aktywna i może ma leniuszka danego dnia :tak: No i ruchy nie są już takie szalone i energiczne tylko owszem mocniej odczuwalne, ale spokojniejsze i więcej przeciągania.

A w ogóle to Wam powiem, że będzie mi brakowało brzuchola i ruchów. Jest ciężko, bywa niewygodnie, ale to takie niesamowite....

I jeszcze chciałam powiedzieć, że mega podziwiam wszystkie z Was, które już mają jedną albo więcej pociech, kurcze ja bym chyba nie dała rady. Jesteście super :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry