reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Amawell jeju ale sie porobilo. Bardzo mocne kciuki za was!!!!

Ja nie pisze bo jakos weny nie mam. Do tego sa u nas tescie i juz mi sie dluzy ich pobyt chociaz nie sa upierdliwi, w nic sie nie wtracaja ale jakas taka ant tesciowa sie zrobilam. Odliczam dni do poniedzialku bo wtedy wracaja do siebie.

Ja tez spie byle jak ale to juz norma od dawna.

Lucalew i jak książka patrzyłaś juz cos w nią? Ja będę w weekend z mama rozmawiać to jej powiem zeby mi któraś kupiła i przysłała :)

Zuzzi az przez to spać nie mogłaś ? Jak ci odpisywałam wczoraj leżąc w łożku juz to moj przyszedł i zabrał mi telefon i mówi- wstajesz rano do pracy o 6 a jest juz 11 i znowu sie wyśpisz. Gas światło i dobranoc.. No mnie wkurzył haha bo ja lubię przed snem poczytać jeszcze i potem spać ale fakt faktem mnie wyspana jedym od trzech dni masakrycznie po 5-6 godzin śpię a nawet mniej wiec sie martwi o mnie no :D ale poczułam sie jak za młodu jak mi matka telefon zabrała jak cos przeskrobalam haha dziwne uczucie :D i moj oczywiście trochę czyta i mówi ale o pierdołach piszecie, poduchach itd.. A ja mowię bo temat taki przeglądałes :p

Amawell trzymam kciuki zeby wszystko sie dobrze skończyło!!!&&&&

Wierci moze jeszcze sie odezwa?:) Czy tylko do dzisiaj była możliwość odpowiedzi?

Co do ruchów to mi w nocy nie przeszkadzają. Mały najbardziej sie rusza tak miedzy 10-12 jak akurat leżę i sie wyciszam :)
Ja w dzien nie śpię, jakos nie dam rady usnąć.. I jakos tez mnie nie zbiera zbytnio...
Ale moj narzeka ze od dwóch dni zaczęłam strasznie chrapać i ze go budze w nocy bo spać nie moze przez to ..

Jeśli chodzi o sen to mnie mój wczoraj zdenerwował :( mam problemy z zasypianiem i jak już mi się uda to jestem przeszczęśliwa. Mój oczywiście nie zwraca na to uwagi (on ma taki sen, że głowę do poduszki przyłoży i odpływa), wczoraj jak już zasnęłam to światło musiał zaświecić żeby raida do prądu włączyć, potem mu się przypadkiem na laptopie głos włączył i potem i tak biegał za komarem z klapkiem :( Jak mu zwróciłam uwagę (trzeba przyznać ze niezbyt miło) to wielkie zdziwienie, przecież on jest cichutko jak myszka a ja jak chcę to mogę oczywiście spać. Skończyło się tak, że sam chrapał a ja jeszcze długo się z boku na bok przewracałam :(

Panikara, ja mam to samo. Jak sie przebudze to juz koniec snu i moj wie, ze bedą noże latały jak mnie obudzi. Bo generalnie bardzo mi sypiam i wxEsnie wstaje, poza ciąża to na stojąco i w każdej pozycji potrafię spać, ale nie w ciąży.

Też mam tak ze snem, jak się obudzę to trudno mi zasnąć.

Werci, ja nie wiem.

Składałam dziś wózek (wcześniej rozkładałam aby wyprać materiał), okazało się,że poszewka na materac w gondoli się skurczyła:-/ ... poprosiłam dziewczynę która ma mi kocyk minky wysłać aby mi uszyła poszewkę, ale nie wiem czy dobrze to zrobi, bo przy główce materac jest szerszy niż w nózkach.

reklama
Bunia, mieli się odezwać do 13, jeśli się nie odezwali tzn. Że byli niezainterwsowani. Sama nie wiem, czy nie na boilam ;) bo musiałam wypisać jakie ma umiejętności i predyspozycje, no ale jakie umiejętności może mieć trzylatek? Nie śpiewa, nie tańczy, nie recytuje, dobrze liczy, ale to chyba w mediach niepotrzebne, wiec opis zaczęłam dosyć chamski od stwierdzenia, że "chodzi i mowi" ;))) widocznie miało tak być ;) a tutaj lody dla oslody ;)

Załączniki

• 1434644699008.jpg
    1434644699008.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 69

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry