Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Amawell jeju ale sie porobilo. Bardzo mocne kciuki za was!!!!
Ja nie pisze bo jakos weny nie mam. Do tego sa u nas tescie i juz mi sie dluzy ich pobyt chociaz nie sa upierdliwi, w nic sie nie wtracaja ale jakas taka ant tesciowa sie zrobilam. Odliczam dni do poniedzialku bo wtedy wracaja do siebie.
Lucalew i jak książka patrzyłaś juz cos w nią? Ja będę w weekend z mama rozmawiać to jej powiem zeby mi któraś kupiła i przysłała
Zuzzi az przez to spać nie mogłaś ? Jak ci odpisywałam wczoraj leżąc w łożku juz to moj przyszedł i zabrał mi telefon i mówi- wstajesz rano do pracy o 6 a jest juz 11 i znowu sie wyśpisz. Gas światło i dobranoc.. No mnie wkurzył haha bo ja lubię przed snem poczytać jeszcze i potem spać ale fakt faktem mnie wyspana jedym od trzech dni masakrycznie po 5-6 godzin śpię a nawet mniej wiec sie martwi o mnie no ale poczułam sie jak za młodu jak mi matka telefon zabrała jak cos przeskrobalam haha dziwne uczucie i moj oczywiście trochę czyta i mówi ale o pierdołach piszecie, poduchach itd.. A ja mowię bo temat taki przeglądałes
Amawell trzymam kciuki zeby wszystko sie dobrze skończyło!!!&&&&
Wierci moze jeszcze sie odezwa? Czy tylko do dzisiaj była możliwość odpowiedzi?
Co do ruchów to mi w nocy nie przeszkadzają. Mały najbardziej sie rusza tak miedzy 10-12 jak akurat leżę i sie wyciszam
Ja w dzien nie śpię, jakos nie dam rady usnąć.. I jakos tez mnie nie zbiera zbytnio...
Ale moj narzeka ze od dwóch dni zaczęłam strasznie chrapać i ze go budze w nocy bo spać nie moze przez to ..
Jeśli chodzi o sen to mnie mój wczoraj zdenerwował mam problemy z zasypianiem i jak już mi się uda to jestem przeszczęśliwa. Mój oczywiście nie zwraca na to uwagi (on ma taki sen, że głowę do poduszki przyłoży i odpływa), wczoraj jak już zasnęłam to światło musiał zaświecić żeby raida do prądu włączyć, potem mu się przypadkiem na laptopie głos włączył i potem i tak biegał za komarem z klapkiem Jak mu zwróciłam uwagę (trzeba przyznać ze niezbyt miło) to wielkie zdziwienie, przecież on jest cichutko jak myszka a ja jak chcę to mogę oczywiście spać. Skończyło się tak, że sam chrapał a ja jeszcze długo się z boku na bok przewracałam
Panikara, ja mam to samo. Jak sie przebudze to juz koniec snu i moj wie, ze bedą noże latały jak mnie obudzi. Bo generalnie bardzo mi sypiam i wxEsnie wstaje, poza ciąża to na stojąco i w każdej pozycji potrafię spać, ale nie w ciąży.
Też mam tak ze snem, jak się obudzę to trudno mi zasnąć.
Werci, ja nie wiem.
Składałam dziś wózek (wcześniej rozkładałam aby wyprać materiał), okazało się,że poszewka na materac w gondoli się skurczyła:-/ ... poprosiłam dziewczynę która ma mi kocyk minky wysłać aby mi uszyła poszewkę, ale nie wiem czy dobrze to zrobi, bo przy główce materac jest szerszy niż w nózkach.
Bunia, mieli się odezwać do 13, jeśli się nie odezwali tzn. Że byli niezainterwsowani. Sama nie wiem, czy nie na boilam bo musiałam wypisać jakie ma umiejętności i predyspozycje, no ale jakie umiejętności może mieć trzylatek? Nie śpiewa, nie tańczy, nie recytuje, dobrze liczy, ale to chyba w mediach niepotrzebne, wiec opis zaczęłam dosyć chamski od stwierdzenia, że "chodzi i mowi" )) widocznie miało tak być a tutaj lody dla oslody