reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Za nim się dziecko urodzi.. Mieli jeszcze w tym miesiącu ale się nie zapowiada coś ... :( powiem mężowi żeby przekazał bratu ze muszą najpóźniej za 2 tygodnie się wyprowadzić

No to maja coraz mniej czasu, wypadaloby zeby sie zaczeli rozgladac za nowym lokum.... Przeciez caly proces wynajmu i przeprowadzki tez chwile trwa.... Powiem Ci Love, ze jak nie urok to... ;)

U nie waga się waha między 72 a 73 chyba od miesiąca. To widocznie normalne, skoro tyle z nas tak ma.

Love, nie dziwię Ci się. Ja się cieszę, że już nie mieszkamy z lokatorami. Naprawdę miałam tego dość pod koniec. Mam nadzieję, że szybko się ich pozbędziesz.

Od maja czegoś szukają.. Ale oni chcą prywatnie wynająć pokój bo tak taniej..tylko ze nikt nie chce par..a przez agencję im za drogo..no ale trudno będą musieli iść przez agencję bo u nas zostać nie mogą

Pupui no wlasnie az mnie to zmartwiło bo wcześniej tez sie krew pojawiała ale mniej i rzadziej a teraz to sporo.. :/ ale co zrobić.. Uroki..

Borysiatko spokojnie.. Tak jak anney mówi w ciazy tez normy sa rożne. Po za tym tarczyca jest najbardziej niebezpieczna nieleczona na początku ciazy, na tym etapie dzieci maja juz wykształcone większość organów ktore pracują samodzielnie..

Lucalew no a u mnie krzepliwość poniZej normy wiec moze tez dlatego...

Blerka staraj sie o tym nie myślec.. To twoje dziecko a nie "innych".. Gadac sobie mogą chamciuchy ale wszystko co najważniejsze i tak zależy od ciebie !

Witam nowa mamę w grupie :)

Loveboiled wygląda na to że sytuacja wymaga poważnej rozmowy. Musicie stanowczo postawić warunek. Inaczej jest prawdopodobne że nie traktują tej umowy poważnie. Trzymam kciuki żeby szybko się wynieśli [emoji4]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry