Hej hej
Wracamy z ikei.. wszystko zamowieone co chcialam. Okazalo sie ze pindzie przy kasie nie zeskanowala naszego zamowienia co bylo na przesylke tylko same te *******ki co kupilismy.. ahh najwidoczniej impreza w glowie byla bo to sobota przeciez..
Zuzak milej ppdrozy
Borysiatko jak po wizycie?
Suwina witaj
Sann czas leci przez palce co ?
Czas sie zacznie dluzyc jak toeby beda spakowane lozeczka rozlozone i wszystko gotowe
Ryda ja tez chce troszkw slonka
Ala mnie w kazdej ciazy lapie w nocy porod. A moze ymow sie z kims ze bedziesz dzwonic o kazden porze dnia i nocy ?
Pupui oj oby szybko zlecialo z ta praca. Przydaloby Ci sie troche odpoczynku przed porodem.
Mi tez waga stoi juz dosc dlugo

ale dla mnie na plus hehe.
Zuzzi u ciebie z sadelka ? Buhaha (turlam sie ze smiechu

)
Blerka oj babcia nieladnie powiedziala... mnie tez ludzie wkurzaja niektorzy. Ja raz slysze ze mam maly brzuch.. raz ze duzy...
A dzis nawet sie dowiedzialam ze 4 dzieci to juz patologia.. takze wiecie tylko osrodek spoleczny trzeba naslac na mnie..
Blerka od poczatku nie mozesz pozwolic sobie na wtracanie sie... bo jak raz sie uda to beda juz tak zawsze.. ja zawsze mowie moje dziecko ja decyduje.. a za rady dziekuje jak bede chciala to poprosze o nie..
Little mi odzywaj sie czesciej

kazda z nas ma humorki a w "kupie" razniej.
U nas miala byc Amelia ale w sumie ja nie bylam zdecydowana jakos mi sie znudzilo.. mojej mamie sie nie podobalo ale jakby ja byla pewna tego imienia to tak bysmy dali..
Jednak zadycydowalismy dzis ze bedzie Alicja tylko jeszcze sie zatsanawiamy czy nie pisac Alice
Love ja bym im dala okreslony czas i maja sie wyniesc..kurde co za hamstwo.. a szczerze to szla bym do salonu normalnie.. jak mkeszkaja u mnie maja sie dostosowac.. szybko by sie wyniesli jakby o 7 misieli zwlekac sie z lozek bo dziecko skacze..
A to ze im za drogo to juz ich sprawa...
Bunia mi nie krwawia dziasla. Oby szybko minelo. Na szczescie ciaza w koncu przestanie nam ciazyc niedlugo.
Zuzzi ja nie pralam. Kladlam maluszki na pieluszce lub mialam przescieradelko do gondoli
Anney mnie spojenie nie bolalo wiec ja to i na rowerze bym pojechala haha.. z tym zeusialabym stawac na czas skurczu
Anney moja tesciowa dzis niezadowolona ze u nas bedzie Alicja...
Bunia ja bym powiedziala cos tej lokatorce bo kazdy ma sie dostosowac do zasad a jak nie to wypad..ttmbardziej ze grosze placu..i podnioslabym czynsz..nam tez wszystko w gore idzie ..to normalne.
Jejku jak mi nie wygodnie bo wieziemy rroche teczy i siedzie scisnieta.. mala sie wierci okropnie ...
Dobra wysylam mam nadzieje ze pojdzie.