reklama

Sierpniowe mamy 2015

Cały czas mam prEd oczami jinx na czerwonym rowerze z rozwarciem 7cm ;) [emoji7][emoji7][emoji7]

Zuzzi, ja piorę, ale kupiłam używany wózek.

Akuku, nie bolało cię spojenie? Masz porody marzenie [emoji7] nic tylko
Rodzic!

reklama
A wiesz, ze wlasnie o tym myslalam? Moj Cameleon zlozony prezy muskuly w przedpokoju, wiec ciagle mi o tym przypomina :-) Ze musze zgrac na kompa, zeby zaladowac na forum. Tylko ostatnio nie odpalam go w domu, wystarczy, ze w robocie mam go dosyc!
Jutro cos wrzuce.

Witam chciałbym dołączyć ..jestem mamusia i oczekuje 2 potomka . 23.8 mam termin... jestem tu nowa .. tzn kiedyś miałam konto na babyboom ale jakoś z czasem o nim zapomnialam teraz założyłam nowy profil

Bunia doskonale Cię rozumiem. Ja bym przemalowała gdyby mi się tak zdarzyło że nie byłabym zadowolona. Wiadomo wydatek, ale lepiej chyba niż żeby się nie podobało?

Papui dobry tekst! Moja mama na pewno będzie się próbowała wtrącać i wtedy chyba go zastosuję.

Bunia nie krępuj się tylko zwróć uwagę lokatorce. Takie Twoje prawo.

Sugar witamy! [emoji4]

Z lokatorka to powiem wam ze jeszcze raz cos i dojdę do zenitu..
Ale mamy druga pralkę bo mojego brat jak sie wyprowadzał to nam dał taka starsza to chce zeby moj jej podłączył ja a mybędziemy używać ta nowa, bo wiecej prania na małego bedzie itd.. I sie boje ze jak jej teraz nagadam to po podłączeniu pralki pomyśli ze zmieniłam zdanie wiec poczekam jeszcze..

Co do koloru musze z moim to obgadać bo naprawde.. Moze wam jutro zdjęcie wrzucę to same zobaczycie..

Akuku dobrze ze z ikea sie wyjaśniło i ze meble wkoncu dotrą :) jednak Alicja? Super gratuluje ze wkoncu wybraliście :)

reklama
Bunia z tym wywolywaniem porodu przy cukrzycy to jest tak ze jak nie ma wskazan tzn dziecko rozmiarami ok i z mama ok to nie wywoluja a jak duze dziecko czy cos sie dzieje u mamy np z cukrami to wtedy wywoluja wlasnie od 37tc.
Ja musze sie w piatek dopytac na wizycie, zreszta zobaczymy co wyjdzie. Kciuki poprosze zeby maly urósł i nie musieli szybciej konczyc ciazy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry