Helola
Bunia moj m jak idzie na pobranie krwi to blady wychodzi! A byl przy kazdym porodzie i nawet patrzyl jak wychodzi hehe. Tzn trzymal mnie za reke i jak polozna mowila e wychodzi to zagladal i taki podbiecony ze widzi wloski haha. Takze nieraz faceci sa slabi na krew itd ale porod wlasnego dziecka ogladaja

Ogolnie nie musi tam zagladac i wtedy nic nie widzi.. zreztza czesto faceco sobie to wyobrazaja gorzej niz to naprawde wyglada
Bunia jak jest ciemno to ja tez kupilabym druga farbe.. bo podobac jak podobac wlasnie ciemno jest.
Zuzzi haha z mnie to mala moglaby duuuzo sciaganac

a jakos kg mi sie odkladaly od poczatk ciazy teraz troche juz stoi waga z czego sie cisze. No ale jesCze troche zostalo. Ja juz mam obsesje bo codziennie sie waze i kontroluje hehe.
Pupui wspolczuje zmeczenia. I milego kawkowania dzisiaj
Pupui mnie m wiozl do pprodu i jak wjezdzal a rondo w trakcir skurczuto myslalam ze mi brzuch odpadnie haha.
Z emilem w trakcie skurczu do windy wiezdzalam na lozku.. i prawie w windzie urodzilam i tak bolalo przez ten prog w trakcie skurczu hehe
Anney nie caly porod nie czulam spojenia. Jedynie skurcze szly do kregoslupa.. ale ja jestem wytrzymala na bol bardzo.. szczerze to mnie bardziej bolalo teraz jak sie w wannie wyglebilam niz porod.. tzn bardziej nasilony bol byl.. a porod to hm musl ze zaraz malucha zpnacze i nic wiecej sie nie liczy.. zreszta szybko sie ten bol zapomina..przynajmniej ja tak mam.
Witaj sugar
Ruda masz racje dokupilismy jeszcze troche rzeczy haha.
Zwrocili nam za paliwo w dwie strony i dali lunch za darmo a i przesylka za darmo..tak wiec po za strata czasu nic nas to nie kosztowalo.. chlopcow odebrala kolezanka ze szkoly i zajela sie nimi do 21

Emilek byl bardzo grzeczny caly czas ..pod koniec troszke stekal bo spal tylko pol godz w dzien i juz chcial spac.ale za to przespal cala droge powrotna.
No i tak jak pisalam dokupilismy inne rzeczy i dodatkowo zmienilismy troche wyglad mebli do salonu wiec ja jestem zadowolona
Wczoraj wzirlismy ze soba lozka dla dzieci wiec m dzis bedzie skrecal. W poniedzialek przyjda szafy i salonowe meble. Reszta w domu.
A dokupilam dwie szafy jedba dla starszakow jedna dla mlodszych choc pewnie tylko Alicje w nia spakuje buhahaha
Dokupilismy szafke do lazienki i zmiebilismy kolor szafki z pudelkami na zabawki emilka.
Ahh juz sie nie moge doczekac