reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Bunia ja uważam, ze jako najemca masz prawo zwrócić uwagę lokatorce. A co do koloru, pewnie bym przemalowała, bo mimo, że to znowu koszty i zamieszanie, to jednak powinno się Tobie podobać.

Akuku to dobrze, że udało się ogarnąć meble i pisałaś chyba, że cośtam jeszcze dokupicie, więc może wyszło na dobre, tylko ten czas i nerwy, ehhh. Moja przyjaciółka ma Alicję i jest najsłodszą dziewczynką na świecie :-)

Pupui ja to Cię podziwiam za tą pracę, ale jeszcze trochę i będziesz mogła troszkę odpocząć.

Jlnx rowerem do porodu, pokazywaliby Cię w tv :-p

Mi się znowu śniło, że rodzę za wcześnie i że w domu nic nie gotowe, torby nie spakowane, urzędy i przychodnia nie załatwione i w ogóle masakra :-( Ale po raz kolejny we śnie mój m był dla mnie podporą, a mała było zdrowa. Powinien być jakiś przycisk bezpieczeństwa, nie chcesz rodzić wcześniej to kulasz się do 40 tc i tyle.
Jutro jedziemy do moich rodziców do Olsztyna, 3 h drogi, już czuję jak mnie wszystko będzie bolało.I martwię się, że coś się zacznie dziać w tym Olsztynie. Boję się zabierać rzeczy szpitalnych, żeby nie zapeszyć, ale może czułabym się bezpieczniej...sama nie wiem :sorry:

I pobolewa mnie krocze jakby mnie ktoś kopnął, dobrze pamiętam, że pisałyście, że to normalne?

Ostatnia edycja:
Helola ;)

Bunia moj m jak idzie na pobranie krwi to blady wychodzi! A byl przy kazdym porodzie i nawet patrzyl jak wychodzi hehe. Tzn trzymal mnie za reke i jak polozna mowila e wychodzi to zagladal i taki podbiecony ze widzi wloski haha. Takze nieraz faceci sa slabi na krew itd ale porod wlasnego dziecka ogladaja ;)
Ogolnie nie musi tam zagladac i wtedy nic nie widzi.. zreztza czesto faceco sobie to wyobrazaja gorzej niz to naprawde wyglada ;)

Bunia jak jest ciemno to ja tez kupilabym druga farbe.. bo podobac jak podobac wlasnie ciemno jest.

Zuzzi haha z mnie to mala moglaby duuuzo sciaganac ;) a jakos kg mi sie odkladaly od poczatk ciazy teraz troche juz stoi waga z czego sie cisze. No ale jesCze troche zostalo. Ja juz mam obsesje bo codziennie sie waze i kontroluje hehe.

Pupui wspolczuje zmeczenia. I milego kawkowania dzisiaj ;)

Pupui mnie m wiozl do pprodu i jak wjezdzal a rondo w trakcir skurczuto myslalam ze mi brzuch odpadnie haha.
Z emilem w trakcie skurczu do windy wiezdzalam na lozku.. i prawie w windzie urodzilam i tak bolalo przez ten prog w trakcie skurczu hehe

Anney nie caly porod nie czulam spojenia. Jedynie skurcze szly do kregoslupa.. ale ja jestem wytrzymala na bol bardzo.. szczerze to mnie bardziej bolalo teraz jak sie w wannie wyglebilam niz porod.. tzn bardziej nasilony bol byl.. a porod to hm musl ze zaraz malucha zpnacze i nic wiecej sie nie liczy.. zreszta szybko sie ten bol zapomina..przynajmniej ja tak mam.

Witaj sugar ;)

Ruda masz racje dokupilismy jeszcze troche rzeczy haha.
Zwrocili nam za paliwo w dwie strony i dali lunch za darmo a i przesylka za darmo..tak wiec po za strata czasu nic nas to nie kosztowalo.. chlopcow odebrala kolezanka ze szkoly i zajela sie nimi do 21:) Emilek byl bardzo grzeczny caly czas ..pod koniec troszke stekal bo spal tylko pol godz w dzien i juz chcial spac.ale za to przespal cala droge powrotna.
No i tak jak pisalam dokupilismy inne rzeczy i dodatkowo zmienilismy troche wyglad mebli do salonu wiec ja jestem zadowolona ;)

Wczoraj wzirlismy ze soba lozka dla dzieci wiec m dzis bedzie skrecal. W poniedzialek przyjda szafy i salonowe meble. Reszta w domu.
A dokupilam dwie szafy jedba dla starszakow jedna dla mlodszych choc pewnie tylko Alicje w nia spakuje buhahaha
Dokupilismy szafke do lazienki i zmiebilismy kolor szafki z pudelkami na zabawki emilka.
Ahh juz sie nie moge doczekac ;)

Akuku to wyprawa do Ikei udana ;) całe szczęście że się wracało w dobrym humorze ;)
Ja do mebli z ikei nie jestem przekonana, moj m woli wyliczyć, zamówić płytę by pocieli i sam złożyć tak jak on chce. Chyba że gdzie indziej gotowy mebel wyjdzie gdzieś taniej i będzie równie solidny.

Ja dziś od rana piorę, bo w przyszlym tygodniu zaczynam prać ciuszki dla Milenki i nie chcę by nasze brudne ciuchy nam zawaliły łazienkę.
I nie będę musiała męczyć się z prasowaniem bo mama przyjedzie prasować ;) tylko nie wiem czy jej dnia starczy ;)

reklama
Zuzzi co prawda ja sama poprowilam o rekompensate ale jednak nie gadali farmazonow tylko zalatwili jak trzeba ;)
Zastrzezenia jakie mam to ze strasznie dlugo na wszystko musialam czekac tzn do zwrotu za paliwo itd.. i dodatkowo ze nikt nie wiedzial o co mi chodzi z tym poprzednim zamowieniem..i gdyby nie kobieta ktora nas obslugiwala ostatnio to pewnie do dzisiaj bym tlumaczyla.. na szczescie zalatwione na plus dla nas.
A co smieszne to to ze gdybysmy nie pojechali to to co przywiezlismy ostatnio mielibysmy za darmo haha.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry