reklama

Sierpniowe mamy 2015

Yupi nie idę dziś do pracy jednak. Ide znaleźć chlodne miejsce i leżeć. Zawsze ciąża latem kojazyla mi się z czyms fajnym - ladne sukienki, fajny widoczny brzusio, leniuchowanie na dworze , bo moi chlopcy zimowi są. Nic bardziej mylnego!! Teraz to wiem.

reklama
Dzień dobry mamuśki!:-)

Ja też o 5 wstałam i dopiero o 8 poszłam ponownie spać, ale teraz taka wypoczęta jestem. Mhm... M pojechał na pogrzeb, ja niestety zostałam bo nie miałabym siły tyle jechać, a jeszcze ten upał masakra. Okno zamknięte, żaluzje zasłonięte i włączony wiatrak i idealnie. Wczoraj wieczorem już się wystraszyłam, bo złapał mnie taki skurcz, że nie byłam w stanie nic zrobić i z ledwością się położyłam. W domu też armagedon, ciągły stres, a jestem typem osoby, która nie tylko sobą, ale i wszystkimi dookoła się przejmuję. :no::no::no:

Borysiątko jak ja Tobie zazdroszczę, ja bym nie dała rady tyle być poza domem i na nogach. Od razu bym chyba urodziła. Tfu tfu ;p

Lidia no nie dość, że takie samo imię, to nawet tak spędzamy dzień ;p hihi U nas dopiero od ok 3-4 zrobiło się chłodniej, wiec mogłam przytulić się do m i przykryć kołdrą.

Ruda no bardzo możliwe, bo niektóre już mamuśki są w 36 tygodniu, to może wszystko się dziać!:):-) Aż się uśmiech na twarzy pojawia, że niedługo będziemy tulić swoje maluszki i pisać, kiedy się uśmiechnęło itp. Ja już dostaję p*******a, bo nie mogę się doczekać, a dopiero 35 tydzień, wiec jeszcze minimum 2 tygodnie. :):laugh2:

Anney wreszcie się doczekałam he he ;D

Zostały 4 tygodnie a ja jakoś nie czuje się gotowa jeszcze.. Może dlatego że jeszcze nie wszystko przygotowane..

Dzisiaj idę do położnej się dowiem czy to usg mi jeszcze zrobią dodatkowe

reklama
Love super - oby była to prawda...

dziś moi rodzice wracają do pl - z jednej strony więcej swobody prywatności czasu z mężem - ostatnio mi tego brakuje, z drugiej bardzo dużo mi pomagali a teraz zostane z tym sama... trochę mi smutno

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry