reklama

Sierpniowe mamy 2015

Lilija i jak się czujesz?

No swoje mu w nocy nagadałam jak przyszedł ale tak po pijaku to bez sensu. W każdym razie obiecał że wywiąże się z obietnicy. Ma na to cały dzień. Jak nie zrobi to uduszę! [emoji34]

Loveboiled ja mam dopiero na 16.07 usg szyjki i na 27.07 usg płodu. W mojej przychodni osobno robią. Więc nic mi nie mów.

reklama
To to usg płodu na jaki tydzień ci wypada? U mnie będzie juz 37d1d i jak będzie coś nie tak to pewnie mnie już w szpitalu zostawia.. Ale mam nadzieje ze wszystko będzie ok bo nie chciałabym mieć wywoływanego porodu

I popatrzcie jak nam ten czas zleciał. Najpierw sie bałyśmy żeby przejść 12tydz i pierwsze genetyczne usg. Potem żeby udało sie przejść 28yydz, żeby w razie
Czego dziecko przeżyło i miało szanse na normalne życie.
A teraz wszystkie jesteśmy juz w bezpiecznej strefie i spakowane do porodu.

reklama
Love wez zadzwon i powiedz ze Ty juz malo do terminu masz . 10 lipca to ktpry tydzien u Ciebie ? Ja mam miec jakos za 3 tyg.
Ja bede miec w 36 tyg. A ty w 37 . No coz trzeba czekac. Myslalam ze to juz 39 bedzie u ciebie jakos ;)
I super ze lokqtorzy sie wyprowadzaja ! W koncu odetchniesz z ulga.

Anney no minal ten czas mega szybko.. z tym spakowaniem to ja jeszcze nie gotowa..haha

Ja dzis slabo spalam..ale bardziej przez Emila..
Wogle to ja sie zastanawiam jak to bedzie .. m na nocce mala do cyca i Emil sie obudzi ehh .. ja chyba wogle sypiac nie bede ?

Oby Alenka byla taka szybka w jedzeniu jak starszaki.. ze 5-10 minut i luli ;)

U nas po calych 3 dniach goraca mamy zimno i deszcz. Boosko normalnie...

M dxis bedxie skrecal meble w salonie .. oby szybko poszlo bo jutro tez ma wolne i fajnie by było spedzic troszke czasu razem..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry