reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
mój post chyba został niezauważony :)

Czy bolą was żebra? Czy to możliwe że młody si etak rozpycha że spać nie mogę i każdy obrót boli? Boli tylko w nocy, przy obracaniu, głębszym oddychaniu.. normalnie masakra :/ Czy raczej cos wewnatrz? Bo trudno mi zlokalizowac ten ból..

Ja dostałam nóżką ze dwa razy w żebra i to dość mocno.

Dziś też bardzo dobrze spałam, dopiero mnie mój psiak obudził rano że pora wstawać i iść na spacerek póki jeszcze jest chłodno.

I zrobiłam dziś ostatnie prania dla małej ;) pozostało tylko 4pary butików i 2czapeczki zrobione na drutach do wyprania, ale to ręcznie. Teraz całe łóżeczko prasowania czeka..

mój post chyba został niezauważony :)

Czy bolą was żebra? Czy to możliwe że młody si etak rozpycha że spać nie mogę i każdy obrót boli? Boli tylko w nocy, przy obracaniu, głębszym oddychaniu.. normalnie masakra :/ Czy raczej cos wewnatrz? Bo trudno mi zlokalizowac ten ból..

Lucere mnie też przez jakiś czas bolał cały brzuch przy każdym odwracaniu się czasami do tego stopnia ze nie mogłam się wcale obrócić i wtedy wstawalam sobie na siku żeby się później inaczej ułożyć.

Lilija jak się czujesz?

Anney gratuluję przespanej nocy :-):-):-) to zapewne dziś energia cie rozpiera :-D:-D faktycznie czas zleciał i teraz tylko czekać :tak:

Pupui już na wolnym czy jeszcze nie?

Love oby faktycznie się wyprowadzili i w poniedziałek odetchniesz :-)

Akuku poradzisz sobie zobaczysz ;-) domyślam się że ja będę miała większy problem z ogarnięciem jednego niż ty czwórki :-D

Lucere mój mały na szczęście omija żebra więc nie pomogę

Olka co u was?????? Odezwij się

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry