reklama

Sierpniowe mamy 2015

Akuku - ależ wredny typ.. Współczuję tej sytuacji. Mnie takie coś zawsze rozwala i potem rozpamietuje..

Magdus - kupienie tych pasków to może być dobry pomysł. Bo tak to nie masz pewności co to.. A jeśli wody to powinnaś leżeć.

Little - masz absolutna racje! Ja też swojego m chronie i wychodzę z założenia że przecież dam sobie radę.. A potem ja umieram a on seriale ogląda..

Zuzzi- wcale ci się nie dziwię. Tez bym się wkurzyła w tej sytuacji. Najwyżej zrób mu listę co ma zrobić i jego sprawa kiedy to zrobi.

reklama
Super Anney!!!
A ja w nocy nie spalam, brzuch bolal jak na okres wiec sie non stop budzilam.... i teraz tez ci jakis czas boli ech ... no i brzuch sie stawia. I dalej tak ze mnie leci ale mam niesanowite parcie na pecherz wiec to pewnie moja zolza lepetynka naciska na pecherz.
Milego dnia kobietki, ja ide sobie posmecic gdzie indziej :D

Dzien dobry deszczowo.

Ja za to spalam fatalnie. Pozno poszlam spac bo o grubo po polnocy. Do tego jocha o 3 zrobil awanture ze on nie chce spac, tylko staral sie do lozka nam wepchac, no ale mu wybilam z glowy ten pomysl.... i o 7 juz wstawanko.

Pogoda barowa, mialo byc pieknie a tu deszcz pada i 15 stopni wiec szybkie otrzezwienie po upalach...

Dziś koncze skladac szafe i zabieram sie za ukladaninie ubran.

Anney - jak dobrze że się wreszcie wyspałaś.

Love - lokatorzy walizki już spakowali?

Lilija - i jak sie czujez?

Zuzzi ja bym udusiła A jakby mi obiecal i taki numer wykrecił. Do swietych nie należy ale na pewno nie odezwalabym sie do niego.

reklama
Zuzzi, ja mojemu bym koszmar urZadzila ;)

Pupui, szafa! Jak dobrZe!

Love, ja tez połamana, haha ale wyspana Yeah!

Magdus, takie objawy to na pewno po upojnych nocAch haha
Takim sposobem niedługo urodzisz, z twoja krótka szyjka ;)
Parcie na pęcherz, mała zeszła na dół. Haha you are next!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry